Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    109
  • Bu anket kapanacak: .
leao rakip bek en iyi gününde olsa bile kendisi iyi olduğu sürece marke edemeyeceğin bir herif ancak gwood öyle değil bek günündeyse rahat sindirirsin leao gibi fiziksel olarak da iyi bir oyuncu değil çünkü , bilekler de onun kadar iyi değil ki gwood'un bilekler de baya iyi ancak leao ayrı seviye işte.Zamanında milanda o yüksek kontratı kabul edip kalmayıp psg falan yapsa belki ballondor alırdı , almasa bile adayı olurdu rahat ilk 3te

Leao için taraftarın bir kısmı aşırı heyecanlı diğerleri yeni Zaha diyor. İkisi de olmayacak bence. Sane seviyesinde performans bekliyorum. Birkaç maç resital sunar, birkaç maç sövdürür. Mutlaka faydalı olacak ama maliyet fayda açısından bolca şüphe içeren bir transfer olacak.

@Hayri Cund üstad açtığı nöbeti bu şekilde gururla izliyor şuan :

17798 (27).webp

Kiralik + zorunlu degilde cat diye bitiyordur umarim.

Gelecege bakiye birakmayi cok sakat buluyorum.

Bos is,

Bonsevis kol gibi. Imza attiktan sonra maasta calismaya baslayacak. Direkt ekside basliyorsun.

Once verim alalim, sonra "hahaa" ve "zuhahaha" yapilir.

Admin cok sacmalamaz umuyorum 2 gun video cekimi vs gibi aptalca islerle cok vakit kaybetmeyiz.
Muhasebeciliği bırakalım

Tek yapmaları gereken 3 ay once sadece Gardi ile çalışmaktı. Başka bir şey değil yani. O adam bu adam değil de ekmeği Gardi yese neler olur görürdük

Leao için taraftarın bir kısmı aşırı heyecanlı diğerleri yeni Zaha diyor. İkisi de olmayacak bence. Sane seviyesinde performans bekliyorum. Birkaç maç resital sunar, birkaç maç sövdürür. Mutlaka faydalı olacak ama maliyet fayda açısından bolca şüphe içeren bir transfer olacak.
Elimizde barış sane yunus leao varken formda olan oynar. Barış her maç gol asist yapacaksa barış 11 leao yedek olsun mevzu herkesin performansını arttırmak

Jakobs tan çıkıp şöyle Leao nun arkasına kaliteli, hücumcu bir bek alırsak verimi 2 katına çıkar

Geri
Üst Alt