Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.562
- 24.710
- 3.093
Formanın güzelliği ,golün güzelliğii ,o yılların güzelliği ne güzel yıllardı ama!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Camavinga’yı 45 e bıraksınlar alakorta sahaya alacan camavinga ile sarr ı önde bu 3 lü eziyet olur rakibe
Tolgahan hayırlı olsun twiti görmeden inanmam.
Ben de bu hisler icerisindeyim. Umarim bambaska bir motivasyona ulasir ve eski Leao'yu izletir.Leao için taraftarın bir kısmı aşırı heyecanlı diğerleri yeni Zaha diyor. İkisi de olmayacak bence. Sane seviyesinde performans bekliyorum. Birkaç maç resital sunar, birkaç maç sövdürür. Mutlaka faydalı olacak ama maliyet fayda açısından bolca şüphe içeren bir transfer olacak.
safları sıkı tutalım her türlü iğneliği yapabilirlerArkadaşlar hemen gaza gelmeyin aziz çalım atmak icin bu haberleri yaptırıyor olabilir.
Okan hoca ön libero olmadan oynamazEkli dosyayı görüntüle 332988
benim hem kalbimdeki hem aklımdaki ekip bu ne yalan söyleyeyim
Tolgahan hayırlı olsun twiti görmeden inanmam.

En büyük sorun orta saha ne yazikki ondekilerin performansı etkiliyororta sahaya alacan camavinga ile sarr ı önde bu 3 lü eziyet olur rakibe
Enerji pompala, lazım olacak gibiHocam bu nerden çıktı şimdi
Leao Osimhen değişmez olur muhtemelen. Barış/Sane rekabeti, Yunus/Batrakov rekabeti. Buraya evrilecek bu iş.Barış ve Sane içinde iyi oldu mecbur form yükseltmek zorundalar öyle yan gelip yatayım yok çünkü artık forma Yunus ve Leao da olur
dolunayda gidecekler var dedin ne zaman bu dolunay 8 güne birtiyor süredeHocam ayrılacak futbolcular var ciddi
Ben ortasaha alacagiz diyorum,çünkü Tanri bence bize acıyacak bu konuda bu sefer
Yunus sağ kanadı bırakmaz sol taraf dripling sağ taraf teknikLeao Osimhen değişmez olur muhtemelen. Barış/Sane rekabeti, Yunus/Batrakov rekabeti. Buraya evrilecek bu iş.