- 2 Temmuz 2011
- 132.885
- 55.701
- 5.338
Raspodoriye gitti dedi OrçunAthletico millot isi neden yatiyormus?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raspodoriye gitti dedi OrçunAthletico millot isi neden yatiyormus?
Bu doğru mu
Donnaruma'nın olacağını hala düşünmüyorum ya, durum Osimhen gibi değil çünkü yani alırsak bence Osimhenden daha zor bir transfer yapmış oluruz.Donnarumayi bekliyoruz
Akanji yilliktan düşerse olabilir
Milotu alabiliriz atletico işi yatmak üzere
Sagbeke acheampong vb genc düşünüyoruz
Ortasaha için asllani gibi genç bi profile gideceğiz
10 numara için paqueta yoklayacağız inşallah 3 haftaya kadar
Maddison neden?Kulusevski
Maddison
Totenhamlilar konuşuyor kendi aralarındaMaddison neden?
Sakatlık mı?
Onun için bekleyeceğiz 2 hafta daha galibaDonnaruma'nın olacağını hala düşünmüyorum ya, durum Osimhen gibi değil çünkü yani alırsak bence Osimhenden daha zor bir transfer yapmış oluruz.
Banada öyle geliyor zaten Okan bugün kaleci ve stoper öncelik dedi, 15 güne kaleci ay sonuna doğru da stoper netleşir, muhtemelen sağbek ve stoper özellikli birine bakıyor yada 3-5-2 ye monte edecek bir stoper ama bir yandan da konuşma tarzından anladığım kadarı ile Icardi yi forvet arkası yarı oyun kurucu yarı forvet şeklinde değerlendirecek gibi izlenim bıraktı. 4-5-1 yarı ortasaha yarı forvet gibi oynatabilir Icardiyi, gerçi kendide ne düşündüğünü bilmiyor gibi. Zaniolo kalıyor muhtemelen, bence doğru karar olur. İyi yedeklere ihtiyacımız var.Onun için bekleyeceğiz 2 hafta daha galiba
Donnarumayı alıcaz açık açık blöf yapmış city ye rakamı düşürün diyeOkan Buruk: "Ederson listemizde olan bir kaleciydi ancak maliyetler yüksek."
Biz kimi alacagiz
O sözleri Trafford için söyledi, Ederson için değil. Yanlış anlaşılmışDonnarumayı alıcaz açık açık blöf yapmış city ye rakamı düşürün diye
Fenerin kadrosuna bakıyorum kollanma olmasa mevcut kadro bırak rekabeti ilk 5 İ zor görür bitane üst seviye oyuncu yok kadrolarında ama hepimiz biliyoruz ki ilktir kaktır gene tutunacaklarBu fb ne zaman bjk durumuna düşecek aga...herifler bi 2003'de 6.olmus bi de 2019 da kümeye oynamis
Güldük eğlendik ve rüya bitti.
Osimhen çok çalışmalı, herkes Diagne derken burada baştan beri savunan birisi olarak söylüyorum, yemişim Arabistan’ı, Avrupa’da kimseden alamayacağı kontratı bizden aldı şimdi de karşılığını verme vakti.
Y liginde de değil Avrupa’da da iş yaparak.
Yönetim acilen öncelik olan 2 transferi bitirmeli ve diğer 2si için fırsat kovalamaya başlamalı.
Hoca ve teknik heyet de takımı en iyi şekilde hazırlamalı Ş ligine, tarihin en yüksek bütçeleriyle sezona gireceğiz, başarısız olma lüksümüzün pek olmadığı bir sezon olacak.
Yuh lan
Ula dursun ula Kavukcu, De laurentistem ne ögrendiyseniz abartmissiniz… uluslararasi diplomasi savasi cikartiyoruz shshsjkdk