Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı cumalar mümin kardeşlerimmm

hemen bugünden itibaren ortalığı yangın yerine çevirmeliyiz

buruk yine iki maç kazandı diye takımı yeterli görmeye başlamış

yine bize hüsran yine bize hasret var avrupada!

bu adam akıllanmayacak!!!!!

Bu sene fırsat transferi de yokmuş..
ingiltere,Fransa,İtalya 1 eylülde,
Almanya,İspanya,Hollanda 2 eylülde, Portekiz 5 eylülde kapatıyor transferi
2 Eylül Cl liste bildirimi yapılacak.

Son 1 ay kaldı işkenceye

Kaleci
Stoper
Sağ bek

Transferi en sağlamından ve orta sahaya rotasyonda iş yapacak oyuncu dahil 4 transfer yapılmazsa bırak Avrupa’yı lig bile kesin değil.

Herkes kendine gelsin. Burası Galatasaray.

O yeter bu yeter yeri değil burası. İmkansız görüneni imkanlı kılmak için hedeflerin hiç bitmediği yerdesiniz

Kaleci
Stoper
Sağ bek

Transferi en sağlamından ve orta sahaya rotasyonda iş yapacak oyuncu dahil 4 transfer yapılmazsa bırak Avrupa’yı lig bile kesin değil.

Herkes kendine gelsin. Burası Galatasaray.

O yeter bu yeter yeri değil burası. İmkansız görüneni imkanlı kılmak için hedeflerin hiç bitmediği yerdesiniz

Abartmayalim

Sane ve Osimhen seviyesinin orta saha stoper ve kaleci versiyonlarini da bulmamiz lzm.

Takim eksiksiz olmali

Kaliteli orta saha şart 60 maç oynayacağız elimizde 3 tane orta saha var
Lemina yoğun fikstüre atılırsa adeleyi tutmama ihtimali yok geçmişte yaşadık geçen sene sadece ligde verimli kullandık,
Sara istikrarlı değil maalesef formsuz olduğunda hiç çekilmiyor
Torreira ya sözüm yok elinden geleni yapıyor ama sakatlığı var cezası var yorgunluğu var..
Berkan sadece Tr kupası ve ligde farklı önde olduğumuz maçlarda os dinlendirmek amaçlı son 10-15 dakika girer o kadar

Orta saha konusu elzem umarım Okan buruk yine hata yapmaz

Şayet haber doğruysa; Bizimkiler Donnaruma için PSG'ye başvurdukları zaman

PSG tarafı bizimkilere: Safonov'u elimizden çıkarmak istiyoruz bonservis konusunda da kolaylık yaparız demiş

Eğer Ederson ve Donnaruma maliyetli olursa ki dün Okan hoca da maliyetli dedi her iki isim için

O zaman ciddi ciddi Safonov olabilir diye düşünüyorum

O da olmazsa şayet maliyet konusundan dolayı o zaman ciddi ciddi Berke hamlesi filan bekliyorum bizimkilerden

Arda Turan Shakhtar da Td oldu süre onlarla bir ortak anlamsa yapabilsek, heriflerin Brezilya baglantilari cok iyi.

Bukadar isimlerden sonra Berke gelse kötü olur, Berke iyi kaleci ama Günay olmasa ancak yedek kaleci olarak kalirdi. Artik yönetim kaleyi kimi getiriyorsa acilen yapmali. Sonra Stoper ve sag bek konusu acilen halledilmeli, Osimhen Sane gibi oyuncular aliyorsan CL de ses getirmek icin en az 3 iyi oyuncu daha getirmen gerek, orta saha icin de 23 yas alti oyuncu ile tamamla

Okan hoca dün akşam ki konuşmasında kulüplerin kaleci transferlerini takip ediyoruz dedi. Benim çıkarımım Psg yeni kaleci alıyor Donnaruma ne olacak? City Trafford'u aldı Ederson'un durumu ne olacak gibi. Nerden ne sekerse onun peşindeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt