Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci işinde istediğimiz seviye bir kaleci alamayacağız ederson olmazsa. Kaleci işi tadımızı kaçıracak belliki umarım saçma sapan bi isim gelmez.

Peşin mi istiyormuş bunlar 20yi?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Ortega bunların 3. kaleci gitmek istemiş oynamak için bunlarda edersonu tutayım daha iyi demiş. Ayrıca söylenen şu biz kaleci alırken kimse indirim falan yapmadı ben de yapmıyorum.

Neyse hayırlısı olsun başka kaleci alalım.

ederson olmadığı için daha iyisine yönelindi.

avelzat religious

Ortega bunların 3. kaleci gitmek istemiş oynamak için bunlarda edersonu tutayım daha iyi demiş. Ayrıca söylenen şu biz kaleci alırken kimse indirim falan yapmadı ben de yapmıyorum.

Neyse hayırlısı olsun başka kaleci alalım.
Sommer'e gideriz gibi duruyor

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

20 ha..15 falan diretiyorlar heralde diyordum 20 epey fazla ederson icin.

10 13 kolpacilarina inandik biraz bizde.

Donna icinde 25 minimum cekiyordur PSG.

Rota genc kaleci, ucuz maas olacak, vereceksek 15-20 araligi oyle olmali. 20 bons ustune 7-8 minimum maasli adam cok fazla
yüklü bons vereceksek eğer maaş max 3 yaşı da 25-26 olmalı max

Kaliteli bir kaleci alınmazsa yine sorun yaşanır, devre arası kaleci bakılmaya başlanır. Cuesta jelert frankowski gibi isimler ortada. Bu yönetim bu TD ve bu scout ekibi garanti isimler harici transfer yapmasın.

Ben genç ucuz kaleci istemiyorum. Çünkü yapamıyorlar. Ederson, Donnarumma falan ayarında kaleci gerekiyor. Kanada Sane, ileri Osimhen alıp kalede Berke ile oynayamazsın.

Musleranın kaç aydır gideceği belliydi. 1 agustosta ederson rafa kaldırılıyor. Kaleci transferini bırak hangi kaleciyi alacağın bile belli değil. Yönetim 150 milyon eurolukta transfer yapsa hala acemi acemi işler yapmaya devam ediyor…

Kaliteli bir kaleci alınmazsa yine sorun yaşanır, devre arası kaleci bakılmaya başlanır. Cuesta jelert frankowski gibi isimler ortada. Bu yönetim bu TD ve bu scout ekibi garanti isimler harici transfer yapmasın.

Ben genç ucuz kaleci istemiyorum. Çünkü yapamıyorlar. Ederson, donnarumma falan ayarında kaleci gerekiyor. Kanada sane, ileri osimhen alıp kalede Berke ile oynayamazsın
Devre arasi gelene kadar sampiyonlar liginden elenmis oluruz. kaleci pozisyonu icin saka olmaz. dogrusunu almamiz lazim

yüklü bons vereceksek eğer maaş max 3 yaşı da 25-26 olmalı max
Kesinlikle katiliyorum.

Basindan beri o profili dogru buluyorum zaten. Bonservis kismi biraz tuzlu ama maasi OK bir potansiyel alinmali. Bekledigim olmazsa en azindan elinden cikarirsin dusuk maasli adami iyi kotu. Tutarsada kafan cok rahat eder.

Ederson total maliyet ayni gibi olsa OK derdim tecrubesi yuzunden ama 20 ucuk.

Petkovic chelsea yapti trink paraya, hoca dun dogru ama hafif kolpa citynin aldigi cocuk listedeydi dedi.

O zaman 3 4 isimden falza adres yok gibi "yoklanacak"

Tzolakis- cok bons istiyorlar(oyle yazildi) ama belli olmaz sezon icinde de 1 2 gun ismi yazildi bir yerlerde
Lemmnas- 15-20 araligina bir odeme yontemi antwerp ok diyebilir
Baska isim bilmiyorum dolasan.

Osimhen surecine saygim var kesinlikle ama hesap kitap ve ihtimalleri dusunup coktan on calismalar olmaliydi-belki vardir ama pek inandirici gelmez bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt