Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.689
- 6.567
- 1.048
Ederson da olmuyorsa
Restes
Suzuki
Atubolu
bu tarz genç bir kaleci çekmek lazım
Restes
Suzuki
Atubolu
bu tarz genç bir kaleci çekmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortega bunların 3. kaleci gitmek istemiş oynamak için bunlarda edersonu tutayım daha iyi demiş. Ayrıca söylenen şu biz kaleci alırken kimse indirim falan yapmadı ben de yapmıyorum.Peşin mi istiyormuş bunlar 20yi?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Renkdaş zaten para vererek alma taraftarı değilim bonservis ücretinin belli bir kısmı malum takıma gidecek. O yüzden elimizde ki ıskartalar ile değiş tokuş yapılırsa bu transferi 3. kaleci olarak isterim.Sonsuz paramız olsa güzel fikir aslında.
Sommer'e gideriz gibi duruyorOrtega bunların 3. kaleci gitmek istemiş oynamak için bunlarda edersonu tutayım daha iyi demiş. Ayrıca söylenen şu biz kaleci alırken kimse indirim falan yapmadı ben de yapmıyorum.
Neyse hayırlısı olsun başka kaleci alalım.
Sane ve Osimhen seviyesinin orta saha stoper ve kaleci versiyonlarini da bulmamiz lzm.
Takim eksiksiz olmali
yüklü bons vereceksek eğer maaş max 3 yaşı da 25-26 olmalı max20 ha..15 falan diretiyorlar heralde diyordum 20 epey fazla ederson icin.
10 13 kolpacilarina inandik biraz bizde.
Donna icinde 25 minimum cekiyordur PSG.
Rota genc kaleci, ucuz maas olacak, vereceksek 15-20 araligi oyle olmali. 20 bons ustune 7-8 minimum maasli adam cok fazla
hepsi patladı güzelEderson'la ilgili flaş atan duyumcuların kıvranmasını izleyelim şimdi.
Devre arasi gelene kadar sampiyonlar liginden elenmis oluruz. kaleci pozisyonu icin saka olmaz. dogrusunu almamiz lazimKaliteli bir kaleci alınmazsa yine sorun yaşanır, devre arası kaleci bakılmaya başlanır. Cuesta jelert frankowski gibi isimler ortada. Bu yönetim bu TD ve bu scout ekibi garanti isimler harici transfer yapmasın.
Ben genç ucuz kaleci istemiyorum. Çünkü yapamıyorlar. Ederson, donnarumma falan ayarında kaleci gerekiyor. Kanada sane, ileri osimhen alıp kalede Berke ile oynayamazsın
Kesinlikle katiliyorum.yüklü bons vereceksek eğer maaş max 3 yaşı da 25-26 olmalı max