Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson'a 20m bonservis vermiyorsak Donnarumma'ya da 30m bonservis vermeyiz geçiniz, ya Sommer'e falan gideriz ya da genç Lammens,Atubolu gibi birini zorunlu opsiyonlu alırız
Sommere saygim var ama "yama" niteliginde olur yuksek maasa. Interde illa bir seyler koparmak ister sana caresizlik sezerse.

Genc , ucuz maas - bu yola coktan girmeliydik gundemi bu kadar isimle mesgul etmektense

Belkide gidilmistir gorecegiz, pesin konusmamak lazim surda daha kac gun oldu napoliye 40 yolladik. Belki haber duser

Ugurcan, berke, altay, onana, sommer dan birini alir bu vizyonsuzlar

Sommere saygim var ama "yama" niteliginde olur yuksek maasa. Interde illa bir seyler koparmak ister sana caresizlik sezerse.

Genc , ucuz maas - bu yola coktan girmeliydik gundemi bu kadar isimle mesgul etmektense

Belkide gidilmistir gorecegiz, pesin konusmamak lazim surda daha kac gun oldu napoliye 40 yolladik. Belki haber duser
valla Sane ve Osimhen geldi saçma sapan çöpün çöpü biri gelmediği sürece yönetimi eleştiremeyeceğim yeter ki bir an önce bir kaleci alsınlar daha gerekli takviyeler de var çünkü

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Manchester City’nin 20 Milyon € bonservis talep etmesi ve hiç indirime gitmemesi sebebi ile Ederson transferini rafa kaldırdı. Ederson Galatasaray için artık öncelik değil."

tahmin ettiğim gibi sommer'i alacağız.
Genç bir kaleci bekliyorum ben. Sommer'i İnter bonservis istemeden bırakmaz o yaşta bir kaleciye de bonservis vermeyiz.

Ederson'a 20 milyon fiyat çekmek nedir lan City. Herkes yüksekten uçuyor. Galatasaray'ın kasasında 200 milyon para var diyen o at kafalı gazeteciyi de tesislere sokmasınlar bir daha.

İşin sonunda bakalım kim elindeki çöp kalecisini iteleyecek bize.

Zion Suzuki Parma'da antrenmana çıkmıyordu bir süredir Westham iddiaları da var ama westham taraftaarları yazıyor, keşke opsiyonlu kiralama şeklinde çözsek ,Atubolu,Restes,Lammens gibi birine de okeyim, ama lütfen Berke Uğurcan falan gelmesin

Bizimkilerin Donnarumma ve Ederson sonrası hedefi buydu diye okumuştum bir yerde. Birkaç güne haberler düşer ama bu da pahalı yav Fransa’nın geleceği diyorlardı

Biz 75 milyonumuz hazır olduğu halde Napoli'nin kadro planlamasında yer almayan Osimhen'i Ağustos'ta idmana çıkarabiliyoruz. Kaleci işi biraz daha sürecek belli oldu.
75e transfer yapmışız dünyanın en iyi oyuncularından birini almışız ağustosta geldi diye de şımarmayalım lütfen ya

arsenal gyökeresi 2 ayda aldı

eleştirecek milyon şeyi var yönetimin de osi sürecine sallamayalım bi zahmet

valla Sane ve Osimhen geldi saçma sapan çöpün çöpü biri gelmediği sürece yönetimi eleştiremeyeceğim yeter ki bir an önce bir kaleci alsınlar daha gerekli takviyeler de var çünkü
Orasi oyle, zamanlama disinda elestirilecek bir durum yok yonetim adina.

Ben sadece onca yetkili var sportifte, illa ayni kisilsrin mi kosturmasi lazim. Hazirlik/bilgi alma/sart sorma/ odeme olani gorusmesi gibi seyleri ordu gibi sportif yonetiminde yapilamiyor mu misal. Illa gardi kavukcu mu lazim. Bu kismini elestiriyorum.

Dün Okan hocanın da belirttiği gibi futbolcu bonservis fiyatları çok arttı . Önceden 5'e aldığına şimdi 15 çekiyorlar. İşimiz çok zor.

Dün Okan hocanın da belirttiği gibi futbolcu bonservis fiyatları çok arttı . Önceden 5'e aldığına şimdi 15 çekiyorlar. İşimiz çok zor.
Heh guzel bir nokta bu.

Boyle ortamda mesela Kohn icin 3.5 M kabul etmeyiverelim. Her ne kadar bir noktada elden cikarmak zorunda kalacak olsakta. Her isim icin gecerli degil tabiiki sonucta fazlalik isimler asikar.

Sommer yazıyorsunuz ama bildiğim kadarı ile İnter bir kaleci almadı.
Sommer'in olacağını ben de düşünmüyorum. İnter ondan bonservissiz çıkmaz o yaşta bir kaleciye de biz bonservis vermeyiz. Lammens, Restes yada bu önerildiği söylenen Stefanov gibi birini alırız herhalde.

Orasi oyle, zamanlama disinda elestirilecek bir durum yok yonetim adina.

Ben sadece onca yetkili var sportifte, illa ayni kisilsrin mi kosturmasi lazim. Hazirlik/bilgi alma/sart sorma/ odeme olani gorusmesi gibi seyleri ordu gibi sportif yonetiminde yapilamiyor mu misal. Illa gardi kavukcu mu lazim. Bu kismini elestiriyorum.
İş bilen adam yok orada kaliteli adamlar olmalı katılıyorum ama mesela Hatipoğluna bırakınca Perri çakmaya çalışıyor

Valla CL ye1 ay kala (agustos 10-15 araligi gibi) en gec kazik yemeden bitirmleri gerekir bu isi

Insallahta olur dogru bir isim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt