Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valentin Atangana ile ilgili bir adım atma gibi düşüncemiz var mı acaba? Keşke alabilsek. Orta sahada bize çok fazla güç katacaktır. Hem Lemina'yı hem Thor'u çok güzel yedekler. Kalite olarak da hiç sırıtmayacak bir isim.

Sofanov denilen Aykut Erçetin kılıklı herif nasıl kaleci acaba? Tipten dolayı iyi kaleci olma ihtimali vermiyorum ama kiralık falan bir sene idare eder mi?

Bence bu işin sonu Berke'ye çıkıyor gibi ama hayırlısı.

Videodan değerlendirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama herif fena bir bunu izledim bir de alttaki lammensi bu havada karada tokatlar
Kac senedir izliyorum kendisini her hafta Buliden dolayi. Muazzam herif. 2-3 seneye en gec almanya A milli takiminda birinci kaleci olacak

City de Ederson'un yedek kaleci olmayacağının farkındadır. Bu "öncelik değil" haberi de bizim yönetimin hamlesi gibi duruyor. Donnarumma vs zorlarız ama City inadını kırabilirsek yine hamle yaparız. Arap kulüpleri hariç kimse Ederson'a 20 vermez.

Kaleci bu hafta gelmezse derhal istifa desem kaç kişi katılır?
Bu hafta dememde , onumuzdeki hafta sonu gibi yonetimin tamamina olmasa bile tum tepkim hatipoglu listebasi olmak uzere baslar.

Hic bir haltangercekten yaramiyor adam

75e transfer yapmışız dünyanın en iyi oyuncularından birini almışız ağustosta geldi diye de şımarmayalım lütfen ya

arsenal gyökeresi 2 ayda aldı

eleştirecek milyon şeyi var yönetimin de osi sürecine sallamayalım bi zahmet
75 hazır falan da değildi peşin kısım için bedelliyle Florya ihalesi beklendi.

City de Ederson'un yedek kaleci olmayacağının farkındadır. Bu "öncelik değil" haberi de bizim yönetimin hamlesi gibi duruyor. Donnarumma vs zorlarız ama City inadını kırabilirsek yine hamle yaparız. Arap kulüpleri hariç kimse Ederson'a 20 vermez.
Araplar da vermez

Bir iki lafta Cibara Bey'e... Bilmiyorsaniz, sizin departman degilse, sadece 2 3 idman izliyorsaniz

"Bitti bi kaleci 2-3 gune gelir" gibi demec ver-me-ye-cek-si-niz.

Taraftar - yonetim arasini etkileyen seyler cunku. Simdi otesiye kadar olan surec ile bu laf ne kadar ortusecek gorecegiz.

Saç uzunsa uzak dur kaç hemen
1754034441830.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt