Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş bilen adam yok orada kaliteli adamlar olmalı katılıyorum ama mesela Hatipoğluna bırakınca Perri çakmaya çalışıyor
Bunu henuz tam bilmiyoruz(bu donem icin konusuyorum tabii ve hatip haric) , iyi kotu biraz suremizde var . Bekleyip gorecegiz. Sonrasinda agir elstiri gerektiginde yapariz mutalaka.

Restes'te var diyorlar ama onu alabileceğimizi düşünmüyorum. Bu 2 kaleciyi almak istersek 1 hafta içinde alırız bence.

bu arada Atubolu gibi Suzuki gibi bir potansiyel alınmayacaksa Sofonov'a falan gerek yok Sofonov yerine Berke cidden daha mantıklı ikisi de Günay'ı kesemeyeceği için

Muslera'nın gideceği 1 senedir ortada. Bugün mü belli oldu City'nin 20m€ istediği. Şurda lig başlayacak Ederson dışında başka hiç mi planınız yoktu? Fifa oynuyor amcamlar sanki.

Eğer şövalyeyi aldılarsa Donnarumma da sezon sonuna kadar kalacaksa Safonov tam fırsat transferi

75e transfer yapmışız dünyanın en iyi oyuncularından birini almışız ağustosta geldi diye de şımarmayalım lütfen ya

arsenal gyökeresi 2 ayda aldı

eleştirecek milyon şeyi var yönetimin de osi sürecine sallamayalım bi zahmet
Sürece laf etmiyorum. Belki kaleciyi de iyi alacağız ama acele bir şey beklememekte fayda var.

Berke’yi isteyenler de onun gibi Galatasaray’a küfür ediyor mu acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt