Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
çapları yetmiyor gsyi yönetmeye
bi yerde tıkanıyor işte
bi yerde tıkanıyor işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet cibara dün ederson 1-2 içinde biter diyorduHaluk yine taraftarı bir yere doğru çekmek istiyor, yabancı basında somut bir gelişme veya haber olmadan pek bu dediklerine inanmamak lazım.
Restes'te var diyorlar ama onu alabileceğimizi düşünmüyorum. Bu 2 kaleciyi almak istersek 1 hafta içinde alırız bence.
Ona bakarsak Metin Öztürk de Osimhen 48 saat içinde bitecek diyordu, 1 ay sürdü neredeyse.Mehmet cibara dün ederson 1-2 içinde biter diyordu
Kac senedir izliyorum kendisini her hafta Buliden dolayi. Muazzam herif. 2-3 seneye en gec almanya A milli takiminda birinci kaleci olacakVideodan değerlendirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama herif fena bir bunu izledim bir de alttaki lammensi bu havada karada tokatlar
Pek kimse katılmaz bence üstadKaleci bu hafta gelmezse derhal istifa desem kaç kişi katılır?
Sofanov denilen Aykut Erçetin kılıklı herif nasıl kaleci acaba? Tipten dolayı iyi kaleci olma ihtimali vermiyorum ama kiralık falan bir sene idare eder mi?
Bence bu işin sonu Berke'ye çıkıyor gibi ama hayırlısı.
Bu hafta dememde , onumuzdeki hafta sonu gibi yonetimin tamamina olmasa bile tum tepkim hatipoglu listebasi olmak uzere baslar.Kaleci bu hafta gelmezse derhal istifa desem kaç kişi katılır?
bunları deneyelimRestes, Lemmans isimleri var. Bir de PSG'den Stefanov önerildi denmişti o olabilir.
75 hazır falan da değildi peşin kısım için bedelliyle Florya ihalesi beklendi.75e transfer yapmışız dünyanın en iyi oyuncularından birini almışız ağustosta geldi diye de şımarmayalım lütfen ya
arsenal gyökeresi 2 ayda aldı
eleştirecek milyon şeyi var yönetimin de osi sürecine sallamayalım bi zahmet
Araplar da vermezCity de Ederson'un yedek kaleci olmayacağının farkındadır. Bu "öncelik değil" haberi de bizim yönetimin hamlesi gibi duruyor. Donnarumma vs zorlarız ama City inadını kırabilirsek yine hamle yaparız. Arap kulüpleri hariç kimse Ederson'a 20 vermez.
Saç uzunsa uzak dur kaç hemen
Küfredelim diye mi hatırlatıyorsunMehmet cibara dün ederson 1-2 içinde biter diyordu