Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hi.

En sıcak isim şu an için Camavinga. Kenisiyle ilgili çalışmalar var. Teklifi sunduk, oyuncuyu ikna için görüşmeler yapılıyor. Satın alma opsiyonlu kiralık teklifimizi yaptık.
Deniz ve Yusuf sıradaki yerli hamlelerimiz. Yarın İstanbul'da olmaları bekleniyor.

Rios için bugün bir görüşme olacak kulübü ve oyuncuyla.

Yarın hareketli olacaktır bugün pek bir şey çıkmaz. Gitmesi daha doğrusu teklif alan oyuncular için gelecek son teklifler bekleniyor. Geçen de demiştim PL'de panik transferleri olacaktır. Teklifi alan oyuncular Sallai, Sane, Singo, Sara ve Barış. İstenilen rakamlara teklif gelirse birkaçı gider.

Fofana'da benim tarafım doğru değil diyor.

Forvet için Eyong düşünülüyordu ama beklenen çıkışlar olmadığı için Deniz'den yana kullanıldı tercih. Arkada bir değişiklik olursa Nhaga çıkışı gibi en yakın forvetler Harder ve Eyong'tu.

Eğer Barış'a beklenen teklif gelirse Can için son bir teklif yapılır ama şu an Can için aktif bir gündem yok.

Bir şey yok yani durum aynı şimdilik
Nelsson fesih işi niye gecikiyor

singo satılırsa bahsettiğin u23 sağ beke gidecekler mi yoksa orayı salıp barış sallai filan idare olacak mı renktaş

Barış çıkış gibi bir şey olmazsa ön hat yüzünden Barış sağ bek olarak da değerlendirilecek Sallai ile. U23'te hala nereye kullanılması gerektiği düşünülüyor. Sağ bek, os ve Deniz'e rağmen forvet de.

Çok yanlış yapıyoruz bence ya. Teklif gelen oyuncu Osimhen dışında kim olursa olsun orta yol bulunup satılmalıydı. Bu yıl başarılı olsak bile seneye yaşları ilerliyor o maaşlarla çıkılmak daha da zorlaşacak. Maaş ille 5 falan olmasına gerek yok atıyorum Sallai bir daha o maaşı alamaz bir yerden.

Tobias dediğim isim. Karar verilecek mi bilmiyoruz sürekli fikir değişikliği var.

Bir kanat u23 bir forvet normal sınır. Bir kanat normal sınır bir forvet u23.

30 a yakın u23 sol stoperle görüşüp Yusuf çekiyoruz falan. Bir o kadar forvete resmi teklif yapıp yerli çekiyoruz falan.

O yüzden şu saatten sonra kavukcu gelse planımız şu dese de yalancı çıkar.

Ben anladım ki gerçekten yabancı sınırı değişecek sandılar fb için.

Seneye super lig he

Batman Logo and symbol, meaning, history, PNG, brand

Winsley Boteli hiç duymadım bu arada. Deniz için 10 milyon €'da anlaşıldığı ödeme detayları konuşulduğu bilgisi var bende. Belki bir çekerler belki diğer arkadaş menajer önerisidir maliyet hesabı yapılıyordur ama Deniz gelecektir diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt