u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Ben zaten demiştim kimseyi almazlar diye ama işte işin saçmalığı u23e os almayacaksan deniz,Yusuf gibi gencin de alt seviyesini neden alırsın yani

Niye sasiriyorsunuz? Dursun ve Okan tam dedigimiz gibi hareket ediyor. Orta saha almazlar dedik. Millet hala Camavinga, Alvarez falan diye sacmaliyordu.

Son dakika Alvarez veya Camavinga gibi bir fırsat transferi olmazsa (ki olmasına çok çok düşük ihtimal var) muhtemelen sadece yerli transferi ile kapatacağız.

Geçen sezon devre arasından beri orta saha bekliyoruz, kimse alınmadı desek yeridir sonuç olarak. Nhaga ve Lesley ile anca kontenjan yediler.

Bu eksik giderilmez ise yine devre arasında orta saha peşinde koşulacak.

8 transfer bekliyorum

istemeyen engelleyebilir kardeşim okumak zorunda değilsiniz

Kazım şuan arda Okan’ın önündedir tek fark düzenli forma bulması malesef elimizde 3 tane sol bek var bu sene kiralık formülü ile göndermek iyi olabilir arda Okan gelecekse . Bonservisini verirsek bir kaç seneye fbjk den birinde as sol bek izleriz kendisini

Richard Ríos, Benfica ile Estoril Praia arasındaki maçta yedek kulübesinden oyuna girmedi.
Kolombiyalı milli oyuncu takımdan ayrılma ihtimaliyle anılıyor ve Beşiktaş, Hull City, Galatasaray ile Beşiktaş gibi kulüplerin ilgisi var.

30 civarına Rios mu, yoksa çok caha ucuza Aursnes mi? Ciddili soru...

Kazım şuan arda Okan’ın önündedir tek fark düzenli forma bulması malesef elimizde 3 tane sol bek var bu sene kiralık formülü ile göndermek iyi olabilir arda Okan gelecekse . Bonservisini verirsek bir kaç seneye fbjk den birinde as sol bek izleriz kendisini
Katılıyorum.

Orta saha olayı da diğer mevkiler gibi ucuz oyuncuya alerjimiz bar puerta filan okur mu 18 m çok ucuz . O zaman ne yapacaksınız yarın camara bir yere gitmezse zaten Monako ile ilişki iyi 50 m basıp alacaksınız hadi hayırlı işler.

Geri
Üst Alt