u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Selamun Aleykum.Arka Sokaklar'ı izleyerek Transfer Haberleri'ni takip edelim yav 😀
1000062803.webp

Bitshiabu danois boteli alın isyanı bitirelim huzur içinde transferi kapatalım hadi

Camavingadan zamazingadan vazgeçtik yıldız filan istemiyoruz yeter ki üç bölgeye de takviye yapın hadi

Orta sahada topla mesafe kat eden sadece 1 oyuncumuz var, o da yetersiz olan Nhaga.

Kaan, Eyüp, İlkay sadece sayı olarak varlar. Lesley büyük soru işareti.

1788214429389.webp

u23 haber olarak değil de yorumu olarak demiş sanırım. Ha ne konuda derse desin bence zaten bu saatten sonra alamazlar.

o kadar bok bi yapı ki temmuz'da kadroya kattığımız 2 adamı göndermeye çalışıp kimseyi alamayınca geri ellerine bakmak durumunda kalıcaz. hani hoca büyük taktisyen olur lemina'yla başka bişey, kaan'la başka bişey oynasa anlayacam lemina'ya bişey olsa yaparsın oğlum diye sahaya kaan'ı atacak adam. adam kalabalığı varsa adam gönder. elinden gelse tesis girişinde uçan tekme atacağın nelsson'dan para koparmaya çalışıyon sonra sınırı tutturamadık diye zırlıyon. her sene gardi'nin bitiriciliğini karın ağrısı yapıp son günlerde yardım et abi diye kucağına atlıyoz. az galatasaray'ı egonuzun önüne koyun da 3 senedir takımın en bariz eksiğini kapatın bari. bjk'den 5 yedik, fener'e kupa verdik, boklu tekke'yi adam ettik hala akıllanmıyonuz.

bu bitşuayip 2 metreymis yav

ozurnafor gibi bisey degildir ins

sukuat dostlarimiz icimizi ferahlatabilir mi

Haklısın ama kadro planlamasını da PSG-Barça ve belki üst turlara çıkabilirsek 1-2 benzer maça göre yapmak da doğru değil... Singo için konuşuyorum keşke hem o maçlarda senin beklediğini yapacak hem de sezon boyu istikrarlı şekilde sahada kalıp katkı verecek biri olduğuna güvenebilseydik...
Benim kadro planlamasını 1-2 maça göre yapmalıyız gibi bir düşüncem hiç bir zaman olmadı. Yaz boyu Singo gönderilmeli düşüncesindeydim. Arkadaşın yazdığı vizyonu hiç beğenmedim sadece. Singo-Jakobs gönderip Arda Okan ve ofansif sol bek almak CL'de paramparça olmamızı sağlar ancak. Ona ithafen.

Bırakın artık son gün birş gelirse seviniriz gelmezse de kendinizi alıştırın işte...

Geri
Üst Alt