u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Başkanları istemiyor gelmek demişti Benfica'yı beklediği için. İkna etmişler demek. Oraya ikna olan bize zaten gelirdi.

U23 almak çok zor, oyuncular hep 30-35 açıklaması geliyor yine aklıma, ne diyelim ki.
Almamak için bahane cümleler. Al var işte almiyom.

Boteli 3.5 ken alsaydın sezon başı. Bizim. Scoutlar karı scout ediyor gozlukluye herhalde

Üff rakiplerin biri zor deplasmanı 3 puanla geçti, diğer bizim puan kaybettiğimiz fikstürde fark attı... Transfer yok...

Berbat hissediyorum... Leao'ya da sıcak değildim zaten...

DURSUN ÖZBEK İSTİFA!

Geçen sezon devre arasından beri orta saha bekliyoruz, kimse alınmadı desek yeridir sonuç olarak. Nhaga ve Lesley ile anca kontenjan yediler.

Bu eksik giderilmez ise yine devre arasında orta saha peşinde koşulacak.
Afedersin ama devre arası gelecek orta sahayı dürüp sıkıştırsinlar

Bizim bunlardan acil kurtulmamız lazım.
Sene sonu da Okan Buruk gitmeli.
Orta saha geçen sene neyse şimdi biri 33 diğeri 31 olan aynı adamlar. Sara desen zaten hep 40 yaşında gibiydi. 1 orta saha aldılar onun da Sara'dan daha yavaşını buldular.
Paramızla rezil oluyoruz.

okan hoca kusura bakma ama orta saha aldırmadığın her sene sana yazıyor. bir tane topla delici 8 numara bir tane kesici orta saha aldırmadın yok barış üzülmesin yok sallai ile sağ beki idare edelim yok abdülkerim kaptanımız sürekli birilerini pohpohlamaktan sıkıntı yaşatıyorsun ve yaşıyorsun hala şu gerekli kesikleri kadroya atıp yerlerini daha iyileriyle güncellemiyorsun. sene sonu hepinizin gitmesini istiyorum artık her sene aynı şey. son gün orta sahaya kimi indirmeyi planlıyorsunuz?

Geri
Üst Alt