Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.129
- 104.024
- 5.238
öyle bir kıvama geldim ki stoper bari alsalar diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lesley facia bir transfer çünkü 28 milyon vermemek için doğru dürüst oynatamayacağız bile, 18 maçta oynarsa opsiyon devreye giriyor.Lesley zannettiğimiz kadar kötü ya da vasat çıkmayabilir. Kötü bir takımla izledik.Takımın % 90 ı dökülüyor. Premier Lig yapmış yaklaşık 30 maça çıkmış bir futbolcu bu kadar vasat olmamalı. Transferlerde Okan da sorumlu yani Osimheni alırken Okana sormayabilirsin ama Lesley de Nhaga da sormuşlardır. Nhagaya neden forma şansı vermediğini biri açıklayabilir mi bana. Okan Buruk sanki kendi hiç genç olmadı.
bedavaya da alırdın zaten performans beklemediğimiz bir oyuncuya da 11 sıkmıs olmazdın. + olur da tuttursan türk futboluna bir forvet kazandırmıs olurdun. bodrum forması giyen topcuyla gs forması giyen topcunun imajı aynı durmuyor seçilmeler konusunda.Bence Ali Habeşoğlu, Deniz Gül'den daha iyi topçu..
Ama bilemiyorum tabii nedir planlanan şey.
Bu tff bizde diye denizi almaz , habesoglunu alir milli takima. Hic sasirmambedavaya da alırdın zaten performans beklemediğimiz bir oyuncuya da 11 sıkmıs olmazdın. + olur da tuttursan türk futboluna bir forvet kazandırmıs olurdun. bodrum forması giyen topcuyla gs forması giyen topcunun imajı aynı durmuyor seçilmeler konusunda.
Yapılacak en mantıklı hamle
Lemina
Sara Batrakov
Bu üçlü ile 4-3-3 oynamak leminayada gerekmedikçe ileri çıkma diyeceksin daha çakılı kalacak orta sahayı pek geçmeyecek anca o zaman sakatlık olmaz daha diri kalır
Biz saymıyoz da bizim hoca sayıyor. Şu kaan kaç dönemdir onun yüzünden ne stoper aldırıyor nede orta saha. Nasıl bir torpili varsa asla ama asla onu taça çıkartcak oyuncu aldırmıyo hoca.İlkay ve kaanı hiç saymayın bile. Bankamatik topçuları oldular iyice. Futbol olarak gram faydaları yok
3-5-2 de oynar hatta cuk diye oturur, 3-4-3 de zor oynar tercih meselesi,3-4-3 sisteminde 25 milyon euroya alinan Batrakov nerede oynayacakmis?
Kalbi atsin nefes alsın yeter kıvamındayız gerçektenöyle bir kıvama geldim ki stoper bari alsalar diyorum