Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    264
  • Bu anket kapanacak: .
bu çocuk çok fena pişman edecek.

oynadığı dönemde oyunu aşırı olgun gelmişti bana.

neden gider ki anlamıyorum onun gibi orta kesen bindiren sol bek mi var takımda ?
Kiralik gidip.oynayacaksa sorun yok. Bonservisi tutulmali.

Dursun Özbek... Doğduğun güne lanet olsun... Başkan seçildiğin günlere bin kere lanet olsun...

Bu takımın kadro planlamasını yapanların hepsinin de aklını seveyim... Rezil, vasıfsız, vizyonsuz, beceriksiz, ucuz herifler sizi...

Salak salak iş yapıp gerekli gereksiz bir tane düşüşte yıldız ile taraftarı uyutmayı marifet sanan çok bilmiş ucubeler sürüsü sizi...
Bu gönderi karşısında biz :

Erenin Kazımcandan 1 tane iyi özelliği var mı acaba? Niye eren kalıyor da kazımcan gidiyor ?

Kazımda en azından uzun taç özelliği var kritik anlarda skor yapabileceğin.
Hay Eren kadar kafanıza taş düşsün.

Bir oyuncumuzu överken diğerine sövmek zorunda değiliz. İkisi de bizde oynuyor, ikisi de yerli, biri hatta Milli Takımın yedek sol beki.

Eren şu zamana kadar hatasız oynadı, geçen sene de 4 gol attı sene ortasında ceza almasına rağmen. Kazımcandan çok daha tecrübeli, onun kadar defansif defosu yok. Kazımcan sürekli fake yiyor, yerini çabuk kaybediyor ve hamle zamanlaması henüz bizim seviyemizde değil. Orta açma ve hücuma katkı konusunda ise Kazımcan gayet iyi.

İkisi de kontenjan kaplamayan gayet yeterli ve iyi yerli oyuncular. Bunlar göze batacağına bin tane daha adam var göze batması gereken.

Toreyra boy ortalamamizi düşürüyor

konyak sallıyorsunuz da adam tolgahan dediğiniz balondan daha iyi beyler
;D;D;D;D;D;D;D;D

1788295373377.webp

Bu saatten sonra Lesley'i oynatmasi lazim ve oyle son 5-10 dakika'dan bahsetmiyorum.

Koskoca sezon 3 orta saha ile bitmez, hele CL seruveni bir baslasin ister istemez yorgunluklar cikacak meydana.
Nasıl oynatacak adminim . 18 maç oynayınca 28 milyon haşırt diye gidecek bizden.

Sane bu transfer döneminde de verin bonservisimi de gideyim demiş kendisini Aston Villa istiyormuş. Başkan hayır demiş.

Yönetim ısmarlama haberler yaptırmaya başlamış

Yine hayal kırıklığı ile dolu bi transfer dönemi oldu..

Batrakov, Lesley ve El Mitsubishi'nin şapkadan tavşan çıkarmasını bekleyeceğiz artık..

Daha net isimlere gidilmeliydi..

uzatmak lazım da yanaşır mı
Bence yanasir yav. Ama tabi ilgilenilmesi lazim. Simdi git gelis gel forma kap.hedefini hissettirmen lazim. Yoksa "kimi kandiriyorsunuz " der gider.

Yerli icin ben hala ihtimal.goruyorum gelecek icin kazimda.

Para var diye caka sattılar 3 aydır hakkım helal değil, biletler(Store alışverişleri) yazıklar olsun

Rerere
Rarara
Gs gs
Cimbombom

yazik yazık! ucl'de napacam bu takım! tor ile lemina 60 maç mı oynayacak

Memnun değiliz daha iyi geçebilirdi bu transfer dönemi

Geri
Üst Alt