Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    241
camarayı git 45e taksitli al 55 çıkış koy gerekirse az kar et hatta sen taksitli alırsın plye daha iyi ödeme planıyla satarsın yav fırsatların fırsatı falan üstüne takım makine olur
Yahu gerekirse 35 + %30 pay veya 30 + %50 pay ver. Adam senin işini görsün yeter. Zaten Galatarasay oyuncu satışları ile ayakta duran bir takım değil.

Torreira yerine oynayacak o zaman. Mesela alan kaplayabiliyor mu arkadaş? Bizim en büyük problemlerimizden biri havadan gelen topları hiç savunamamız. Orta sahamız her topa kafa vurduruyor. Torreira fiziken doğal olarak kafa toplarında yok. Bu arkadaş nasıl havadan gelen topları karşılamada?
Hava toplari iyi degil renkdas Torreira nin ikamesi mi Lemina nin ikamesi mi bilmiyorum ama Torreira daha isiran bir oyuncu bu cocuk topu aldiginda kolay vermeyen bir oyuncu cok iyi bir 8 numara oyunu cift yonlu oynuyor ama bence halen cok zor transfer.

Hava toplari iyi degil renkdas Torreira nin ikamesi mi Lemina nin ikamesi mi bilmiyorum ama Torreira daha isiran bir oyuncu bu cocuk topu aldiginda kolay vermeyen bir oyuncu cok iyi bir 8 numara oyunu cift yonlu oynuyor ama bence halen cok zor transfer.
Yazdığına göre bence torreira’nın ikamesi

Orta saha alırlar mı bilmem ama bence 1-2 transfer daha yapacağız gibi hissediyorum 1 yerli 1 yabancı

50 millon euro bonservis pek fırsat gibi gelmiyor bu arada.
O paralara olmaz tabi. Singodan farki kalmaz transfer olarak.

Bonservis hesabi haric ama sana lazim bir profil gibi soyluyor/tarif ediyor herkes. O acidan firsat yaklasimim var.

O paralara olmaz tabi. Singodan farki kalmaz transfer olarak.

Bonservis hesabi haric ama sana lazim bir profil gibi soyluyor/tarif ediyor herkes. O acidan firsat yaklasimim var.
Bize lazım mı bilemem ama bu paralar dışına da neden versinler ki? Açıkları 46 milyonmuş onun altına zaten vermezler. O yüzden bana fırsat transferi gibi gelmedi. 30'a falan alınıyorsa tabi fırsat olur ama o fiyata da bırakacaklarını sanmam.

Geri
Üst Alt