Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    254
18 milyon euro peşin ödeniyor o çıkış maddesi için biz de peşin 18 milyon euro verecek durum yoktur şu an.
Osi‘de de öyleydi o yüzden Napoli vermemekte diretti

Ama Osi bize gelmek istedigi icin sonunda üstüne kardan payla falan vermek zorunda kaldi

Puerta‘yi ikna etsek ve bize gelmek istese kulübüyle bir sekilde cözüm yolu bulunurdu diye düsünüyorum

balogun yada camara alın arkadaş 442 oynayalım en kötü.O fırsat varsa alacaksın ben çeyrek istiyorum clde

Lamine Camara moralmen bitti ve Monaco kulübüne çok kızıyor. (TeamTalk)

1000173467.webp

fb bile gidip u23e ayari alırsa ve biz kimseyi almazsak 1 sene ban alacak kadar söverim valla artık ben kabul etmiyorum.fb ile aramızda 7 şampiyonluk fark var 30 kupa fark var biz fbden 10 kat büyük takımız ben kabul etmem bunları en iyisini biz alacağız , en iyisini biz yapacağız abi.Adamlar 20 sene sonra clye gidip bir de oraya os falan yetiştirip biz bu sara denen adamla gidersek harbi söveceğim artık

Hocam saygı duyarım ama Sallai bu takımda en son gidecek adamlardan. Takımındaki en garanti adam Sallai. Bize yaz boyu en çok teklif de onun için geldi zaten . Bu kadar teklif yapan adamların da bir bildiği gördüğü vardır.
Ben de saygı duyuyorum görüşlerine ama Sallai bence çok dağınık ve psikolojisi bozuk bir topçu. Ben beğenmiyorum, ben orada barış alperi denerim.

Bir de simdi limit yokmuş muhabbeti çıktı. Ulan madem limit yok Camavinga'ya nasıl gittin? Öpücükle mi verecekti Real sana Camavinga'yı.

Bizim taş devri yönetimin camara'dan haberdar olması bile 1 hafta sürer tahmini. Herşeyden bihaber kağnı gibi yavaş bir yönetim

Geri
Üst Alt