- 4 Ağustos 2009
- 92.127
- 74.134
- 5.358
Riosu avrupadan kimse almadı, sekiztas bile almadı, araplar bile almadı sadece kiraladilar. Benfica defolsun gitsin maaşından kurtulalim diyerek kiraladı. O kadar dandik çöp bir herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiğim kadarıyla Kovacic tarzı çift yönlü 8 gibi 6'dan ziyade.Muhabbet ettigim bazi arkadaslar ona da cok yukselmis ama tam bilmiyorum 8e mi yakin 6 ya mi yakin danois?
Osi‘de de öyleydi o yüzden Napoli vermemekte diretti18 milyon euro peşin ödeniyor o çıkış maddesi için biz de peşin 18 milyon euro verecek durum yoktur şu an.
Bunu geçen sene de demişlerdi ve biz de yemiştikCimbom devre arasinda Osimhen seviyesi bir orta saha oyuncusu almaya karar verdi.
Dursun Özbek ve ekibi devre arası transfer donemi icin çalışmalara simdiden başladı.Bunu geçen sene de demişlerdi ve biz de yemiştik
daha bizlik bir adam olamaz tüm acılarını sileriz 2 gündeLamine Camara moralmen bitti ve Monaco kulübüne çok kızıyor. (TeamTalk)
Ekli dosyayı görüntüle 334292
Ben de saygı duyuyorum görüşlerine ama Sallai bence çok dağınık ve psikolojisi bozuk bir topçu. Ben beğenmiyorum, ben orada barış alperi denerim.Hocam saygı duyarım ama Sallai bu takımda en son gidecek adamlardan. Takımındaki en garanti adam Sallai. Bize yaz boyu en çok teklif de onun için geldi zaten . Bu kadar teklif yapan adamların da bir bildiği gördüğü vardır.