Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    264
  • Bu anket kapanacak: .
Beşitaş Avrupa ligi diye kendini kasmazsa mevcut kadrosu lig için gayet yeterli. Şahsen Konferans a kaldıklarında Trabzonunda avantajlı olduğunu düşünmüştüm ama görünen o ki yanılmışım. GS de FB de CL dönüşleri çok puan kaybeder.

Nhaga kiralık + para = Arda Okan.
Sallai veya Singo satış.

Bu şekilde 1+1 kontenjan açıyorsun. Bunları tabii 1 ay önce falan halletmemiz gerekiyordu.

ulan bari robert agabey den celil yuksel i alalim

Fener'in kadrosunun bizden iyi olduğu tek bir nokta göremiyorum. Kante-Guendouzi falan deniyor geçen sezon Torreira-Lemina iç sahada domine etmişti bu ikiliyi. Orta saha rotasyonumuz onlardan daha geniş, Kanatlarda daha üstünüz zaten forveti söylemiyorum bile. Kale olarak daha iyiyiz beklerde daha iyiyiz stoperler eşit sayılabilir. Genel kadroya bakarsak Fener'den net şekilde öndeyiz bence. Beşiktaş'ın kadrosu Fener'e yakın ayarda bile diyebilirim.

Bizim de yarım yarım herkes ama fbnin de totalde 1.5 ossi var.Yarim ismail ve tam denecek gunduzi onun dışında çok sıkıntı ama alırlar bir tane u23.Kantenin de 3-4 maç benzini kaldı
U23 icin bugun bakiyorlarmis birine az once Cihan Kamer acikladi, ama Talisca'nin yerine galiba

Fener transferi kapatmış büyük ihtimal bizde kapatırız 23 altı felan alıpta parayı ziyan etmesinler nasıl olsa bu korkak okan oynatmıyor

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

U23 icin bugun bakiyorlarmis az once Cihan Kamer acikladi, ama Talisca'nin yerine galiba

U23ten böyle tüm oyunu degistirecek hem dripling yapan hem muazzam top çıkarıp oyun kuran birini bulmadiklari sürece orta sıra ossi bu maalesef.Normal şartlarda böyle bir os ile lig kazanilmaz , kilit maçlarda top yapacak adam yok çünkü

Sol stoper transferini bastan beri yedek gozuyle aliyorlar, Abdulkerim kaptan yapildi onun onune kimseyi almiyorlar yani bu gozle gorunen birsey. Bence yanlis, yani Veiga alinsa mesela Abdulkerim'i daha kim sorar? Ama Abdul yedek olmayi kabul etmez diye ve sorun cikarabilir diye bilerek yedek oyuncu baktilar o yuzden U23 hakki genc bir stopere gidiyor gibi duruyor.

Yurekli bir muhabir yok ki su Ugochukwu isini irdeletsin basin toplantisinda))

Bu adami boyle 1-2 dakika oynatip opsiyonundan yemenin mantigini da anlatsinlar. Eger bu cocuk bir sekilde satın alınacaksa her mac koysun izleyelim. Yetersizse de hatrına süre veriyor gibi davranmayalım

Talisca'nın gitmesine sevindim

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt