Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.944
- 41.698
- 3.413
Bu deniz niye turkce konusmuyor yav. Benimki kadar turkce konuṣmasi lazim aslinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cl icin gruptan cikmak mumkun hala bence yav bu arada. Lig icin bencede gayet yeterli kadromuz ve gucumuz var. Ama sakatlik /yorgunluk riskleri de var.10 + 4 ile
Lig için en avantajlı biziz
Clde hiçbir halt olmaz gibi
Fbnin iyi yerli almaması korkunç hata kadroları çok tırt oldu
Valla birkaç yerde rastladım 37+5 gibi de bonservis bu aksam gelecek yazıyordu.Kim diyor
Hele o 3 mac arasi ligde de kaybedersek önce okanin sonra dursunun kelle giderevet ama üst üste yenilince odaklanmak zor olabilir
mesela geçen sene ilk maç fark yedikten sonra liverpool'u yenmek moralleri düzeltti
şimdi üst üste 2-3 yumruk yesek ayağa kalkabilir misin bilemem. yenilgi bir tarafa pis skorlar da çıkabilir özellikle ilk 2 maçta. fikstür biraz sıkıntılı.
Okan buruk yetiştirici veya sistem hocası değil. Hazır kadroları idare etmeyi ve yıldız yönetimini biliyor. Geliştirici hoca olsa bile büyük takımda her maç kader maçıyken çömez oyuncu yetiştirecek kredi ve zamanı yok.Süreç işi kaç yıl adnanım 3 yıl mı, nhaga'ya ne verdi ne gördük? Ugocukbu Kaan'dan kötü oyuncu mu. Geliştirmek ve ilk 11 oyuncusu yapmak zorunda. İyi kötü dünyanın en berbat adamı da olsa burnley'den geldi bu cocuk 2 maçta yargılamak şu herifin ekmeğine yağ sürmek oluyor.
Batrakov icin yonetime puan vermeniz yanlis olmus. Batrakov’u alabilmelerinin tek sebebi Avrupa’nin Rusya’ya ambargosu.Leao'yu alıp bir tarafına monte edebilir yönetim bu arada...
10 üzerinden 0 veriyorum transfer dönemine...
Ek: Hadi Batrakov'un hatrına 1 olsun...
Yönetim ne kadar hatalıysa hoca da o kadar hatalı..Bir şey sorucam neden Leao dışında gelen oyunculara okan buruğun hiç haberi yokmuş gibi davranıyoruz? Öyle bir hava var ki lesley ve nhaga forma yüzü görmese suçlu dursun ilan edilecekmiş gibi.