Savunmada karşılayıcı roldeki adamla da büyük takımda önde oynayan stoper kıyaslanmaz.

Küçük takım stoperi her türlü daha iyi çıkar, geçen sene çoğu metriktr Samet Akaydin’in lider olması gibi.

Takım çok daha iyi güçlenebilirdi ama bu transfer dönemindeki bence en önemli nokta Osimhen'in takımda kalmasıydı. En azından 1 sezon daha dolu dolu Osimhen izleyebileceğiz, Avrupa'daki en büyük takımlardan birisine gitmesi çok muhtemeldi iyi ki bizim takımda cidden. Geçen sezon aynı orta sahayla hem şampiyon olduk hemde CL'de son 16 yaptık çünkü Osimhen efekt tüm kusurları örtebiliyor bu senede takımı sırtlayacaktır şüphesiz.

Lesley iş yapmak ve oynatılmak zorunda.

Düzgün tam takımla izleyemedik de; sadece boktan hazırlık maçlarında izledik.

Her oyuncudan faydalanmak durumundayız.
Lig + cl ekleyince 40 maç belki üstü varken şimdiden 15 maçta oynatabileceğiz anca ligin ilk yarısını karşılar.Yine en yanlış transfer oldu ilk transfer.

Lemina ve Abdülkerim şuan dünyanın en mutlu insanlarıdır, kıyamet kopsa ,sahaya bıraksalar formayı kaybetmezler

medet umduğumuz ugoçükü burnley'i küme düşüren temel faktör

oynamaması her türlü hayrımıza

Orçun renktaş seni severim ama böyle bir mantık mi var yav?

Rodri sakatlandı City bile bitti. As takimdan 3 önemli adamı sakatlanıp bocalamayacak takım var mı
hepsi birden demek istemedim ayrı ayrı olmasalar da alternatifleri yok, hadi Osimhen kalitesinin yerine adam koymak zor eyvallah, ama Davinson ve Lemina'yı rahatça kesemeyecek olmak çok sıkıntılı bir durum

nhaga arda mutlaka kiralanmali yazik edilmemeli

sampiyonlar liginde olmasa da kaliteli bir u23 orta saha alin

25+5’i kopartmışlar o zaman bir de pay var
Onlar zor bonuslardır bu +8 garanti gibi olan bonuslarmış 1 maç oynadı vb. gibi. Aral'da 15'e gelmiş bonuslar devreye girmiş mesela. Tff sınırlaması nedeniyle 17 göstermek istemiş TS. Yani burada anlatıldığı gibi bizden daha ucuza alındı gibi bir durum yok ortada. Arkadaşların yazdığı gibi.

Vay bu kadar ekonomik iyi bir dönemde resmen sıfır (0!) Orta Saha aldık, hemde Lucas-Lemina düşüşü gözle görülmesine rağmen geçen sezonun sonlarına doğru...

CL oynayan takım uguchuckwo aldı (kesin yollanır

Osimhen sakatlansa Sezon bitecek.
Koca sezon Deniz ile mi oynayacağız Lig ve CL'de?!

Bir tane pahalı Şov transferi hariç elle tutulacak transfer yok.

Batrakov da sırf Rusya politik olaylarda dolayı geldi, yoksa en kötü Bundesliga/Ligue 1 yapardı.

Yönetim sınıfta kaldı.

Banko OS gelmedi
Kaliteli (yedek) Santrafor gelmedi
Bek sorunsalı çözülmedi
İyi satış yapamadık

Yönetim ne başarısı gösterdi?
O paraya anneannem'de alır Leão yu.

Samsunspor fb maçını izledim mesela keşke Kante gibi adamımız olsa dedim, samsun çok kötü olmasına rağmen arada baskı kurmaya çalıştı bu anlarda Kante topla defalarca dribling yapıp topu öne taşıdı pres kırdı, bizim böyle orta saha oyuncumuz yok bir çok anadolu maçında kanser olacağız

Kaan, İlkay, Günay, Lesley, Bitshiabu, Lemina'yı gönderip/hiç almayıp, bunların yerine bir tane adam gibi orta saha, bir de sol stoper alsaydık, kadro kalitesini geçiyorum, maddi olarak da daha iyi bir durumda olurduk muhtemelen.

Beyler rahat olalım.
Sanki Orta Saha futbolda en önemli yer...

Geri
Üst Alt