Thuram, Camavinga, Bruno Fernandes derken 1 tane adama bile alamayacak kadar aciz ve vasıfsız yönetim, alınmasında ısrar edemeyecek bir teknik direktörün bundan sonra işi çok zor. Çok değil 1 hafta sonra Portekizde gösterirler şampiyonlar liginde.

Yönetimin acizliği ortada onu biliyoruz da Okan'ın 4 senelik başarısını göz ardı edip ısrarcı olmaması da onun sonunu getirecek. Tabii ki ilk kötü sonuçlarda koruduğu o yönetim tekmeyi vuracak Okan'a.

Fener'in transfer yaşı 28, Galatasaray'ın 22. Yönetimi tebrik ederiz, gençleşmeye gittik.

Galatasarayın Scounting departmanı ne iş yapar. Gerçekten var mı böyle bir departmanımız. Bugüne kadar kaç futbolcu kazandırmışlar takıma merak ediyorum. Biz sürekli 40 milyon bonservisli oyunculara gidip 10 milyon maaş vermek zorunda mıyız? Oyuncu parlatıp satamadıktan sonra bu gelir gider dengesini nasıl sağlayacağız. 80 milyon Euro civarı para harcadık ama halen Torreiranın alternatifi yoksa bu yönetime de yazar Teknik Direktörede.

artık sahaya odaklanma vakti

Bildirilen listleleri aciklamadi mi takimlar yav bu arada?

Fener'in transfer yaşı 28, Galatasaray'ın 22. Yönetimi tebrik ederiz, gençleşmeye gittik.
baskanin-anasini-sikeyim_1956531.jpg

Neyse bitti transfer dönemi...
Ben Meiralı, Kewell li, Baros lu transfer dönemide hatırlıyorum Haldun Üstüneli sihirbaz yaptığımız ve boktan bir sezon geçirdiğimiz...

Şu anki havanın değişmesi lazım...
Takım şimdi bir yerini yırtacak iyi maçlar çıkaracak ve alınan arkadaşlardan 2 si sağlam çıkacak sonra düzelir diye düşünüyorum

Orta sahada çok adam var. Eğer hoca lemina ve torreirayı dinç tutmayı dinlendirmeyi becerebilirse devre arasına kadar idare eder orta saha mız. Batrakov bile 8 oynayabilir bir çok maç. Ugochuckwu nun 6 no da en az 4 maç 11 oynaması şart.

O zaman hissetmeyiz orta saha da kalite eksikliğini. Diğer mevkilerde sıkıntı yaşamamız düşük ihtimal. Tek korkum denizin gol kaçırma makinasına dönmesi. Bir tek o bizi sıkıntıya sokar gibi

Gunaydin.

Hala burada misiniz?

Neyse bitti transfer dönemi...
Ben Meiralı, Kewell li, Baros lu transfer dönemide hatırlıyorum Haldun Üstüneli sihirbaz yaptığımız ve boktan bir sezon geçirdiğimiz...

Şu anki havanın değişmesi lazım...
Takım şimdi bir yerini yırtacak iyi maçlar çıkaracak ve alınan arkadaşlardan 2 si sağlam çıkacak sonra düzelir diye düşünüyorum

21 yaşındaki Arda dışında o takımda 1 tane lider karakterli adam olmadığı için ve çok yanlış teknik direktörler ile çalıştığımız için başarısız olduk.

De Sanctis
Sabri
Meira
Servet
Hakan
Topal
Ayhan
Arda
Lincoln
Kewell
Baros

Bu kadar yumuşak takım mı olur?

Taraftar sövüyor ama

Sanchez
Sallai
Lemina
Torreira
Barış

Bu 5’i olmasa atan ve tutanın iyi olması da yetmezdi geçen sene. Şampiyonluk biraz da bu tarz adamlardan geçiyor

Geri
Üst Alt