- 4 Ağustos 2009
- 92.133
- 74.148
- 5.358
Bu ne rts boyle bir sey yazmadım :selek olur ortasaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne rts boyle bir sey yazmadım :selek olur ortasaha
Transfer kapandıktan sonra kalan oyuncularla baş başasın artık. Başka bir şey söylemez zaten hiçbir hoca.İlk cümlen haftaya maç sonunda Okan Buruk’un vereceği röportaj
Kesinlikle katılıyorum kardeşim..Fb'in sene başındaki kadrosu daha iyiydi sanki lan.![]()
Geçen sene 130m bonservis harcadık bu sene de 170m bonservis ile 2 sene de 300m bonservis harcayalım diyorsun yaniVeiga 40+5
Camara 40+5 ya da M. Sarr 2+28
Leao 38+5
Batrakov 25
Sadece su dort transferi yapabilseydik takim acayip seviye atlamaya musait olacakti. Tabi parasi da az degil ama her sene omurgayi degistirmiyorsun zaten.
Ne dedigim net ortada degil mi? Seneye zaten omurga icin 1-2 transfere gerek duyulacakti bu durumda. Bu sekilde daha cok kanat/bek opsiyonlara kafa yoracaktik onlar da bu kadar pahali olmaz zaten.Geçen sene 130m bonservis harcadık bu sene de 170m bonservis ile 2 sene de 300m bonservis harcayalım diyorsun yani
Lemina ya da torreradan biri oynayacak, sara ile rusu 11de sayıyoruz, birinin yerine oyuna dahil olduğu takdirde, arkadaş da lig için demiş, elek olacak kadar farketmez diye düşünüyorumelek olur ortasaha
Hocam leao geçen yıl ful santrafor oynamış neredeyse osimhen kadar fiziği var bence zaten 3. Hatta 4. santrafora 10 milyon vermeye gerek yok orta saha bu durumdayken öncelik orta saha ve stoper olmalı.Yedek santrafor bana gore Turkiye ligi icin orta saha ve stoperden daha onemliydi ama bize lazim olan yedek santrafor Deniz Gul muydu orasi buyuk soru isareti.Galatasaray Osimhen olmadan kayıplarda! Toplam 23 puan