Bizim forvet rotasyonu kim? Osi Barış Deniz mi? Valla çok daha iyi şeyler yapılabilirdi ya Singo, İlkay, Kaan bunlar gitmeliydi kesinlikle Singo yerine baba orta saha alınırdı.

1000185676.webp

Abi adam geriye koşmuyor eli belinde geliyor geriye defansı müdafaayı kim yapacak bu adam topu kapan yanından uzayıp gidiyor
Kardeşim sıkıntı aslında bu adamın geriye koşmaması gerekliliğinde... niz geçtiğimiz yıllardaki futbolu oynamıyoruz ne yazık ki... bilirsin Okan’ı sevdiğimi ama yanlış yaptığı nokta ileride artık eskisi gibi basmıyor oluşumuz...ileride bassak eminim torreira daha efektif olacak... ileriye basacam diyor takımın kalanı yüzünden eli boş geriye dönmeye çalışıyor ve senin dediğin gibi oluyor...

Hele bi orta saha alınmasın bütün Yönetim kadrosunun gelmişine geçmişine nasıl saydırıyorum.

bu kadar çok siyahi futbolcu arkadaşlarımızın yanında batrakov toplu imza törenine katılmaz umarım

Kardeşim sıkıntı aslında bu adamın geriye koşmaması gerekliliğinde... niz geçtiğimiz yıllardaki futbolu oynamıyoruz ne yazık ki... bilirsin Okan’ı sevdiğimi ama yanlış yaptığı nokta ileride artık eskisi gibi basmıyor oluşumuz...ileride bassak eminim torreira daha efektif olacak... ileriye basacam diyor takımın kalanı yüzünden eli boş geriye dönmeye çalışıyor ve senin dediğin gibi oluyor...
Basmıyor değil takım doygun olduğu için o istek yok oyuncularda ısırmıyor oyuncular rakibi bunun en başlı sebebide torreira uzun lafın kısası bu arkadaş orta alanda rakibe sarmadıkça işimiz zor en büyük sorunumuz bu eskisi kadar top çalmıyor yada çalamıyor fizik olarak geri gitmiş durumda baya oyun görüşündede düşüş var dikkatli izle aldığı topu ileri vermek yerine gidip jakobsa falan dönüyor Buda cesaret edemiyor hata yapmaktan

Su an 11+4 uz yani

Nelsson monza ya da fesih 10+4

Daha yeni bakabildim here we go gorunce Xte. Yusuf isi patladi yani.

Bana gore bitirdik heralde

Geri
Üst Alt