Hadi bakalim geriye orta saha ve sol stoper kaldi. Her 12 saatte 1 transfer yaparsak olur bu is.

Son 3 saati evrak islerine verdim sonra Kevin Großkreutz isine benzemesin.

Kontenjanı düşünecek bir durum yok oynatmayacağın Nhaga’yı kiralayacaksın bir yere alacaksın orta saha.

Aha şuaip ile birlikte sportingi neredeyse yakalıyoruz da geçiyor bile olabiliriz değer olarak

ama transfermarkt kesin düşürür en kısa zamanda bizim oyuncuların değerini a
Len oradakiler şişirme yav tm değeri ile futbol mu karşılaştırıyorsunuz? Arap takımları içinden geçer o zaman çoğu avrupa takımının...

Eldeki orta sahalar: Yunus, Batrakov, Sara, İlkay, Kaan, Torreira, Lemina, Ugochukwu, Nhaga.

İsimleri beğenmiyor olabilirsiniz ama elde orta saha yok demek de abes kaçıyor. Torreira da 4 senedir nasıl oynadıysa şimdi de öyle oynuyor. Bir sezon göklere çıkarıp hemen sonrasında hain ilan etmenin anlamı yok.

10+4 yabancı kuralının olduğu bir ligde her mevkide içinize 100% sinen oyuncu olmasının imkanı yok arkadaşlar. Hem Batrakov hem Ugochukwu geldi, sabredeceğiz ve ellerinden geleni yapmalarını bekleyeceğiz bu oyuncuların.

Olur da son dakika bir isim gönderilir de yerine başkası gelirse okay, ama inanılmaz negatif hava herkesi çok etkiliyor. Bu kafadan çıkmamız lazım.

Isler cok yogundu ben mi kacirdim? Kimi aldik?
1000062824.webp

Sagdakini

Geri
Üst Alt