Lemina senede 8-10 maç dünyanın en iyi 6sı gibi oynuyo sonra ortadan kayboluyo sıkıntı o. İlk geldiği sezon şikecilere karşı 0-0 biten maçtaki performansı insan üstüydü mesela. Bu adam rotasyon için çok iyi oyuncu ama yokluktan ilk 11 çıkarıyoruz biz

Ben bir riske gireceksem orta sahada Leipzig'ten Vermeeren riskine girerim kiralık+ opsiyonlu. u23 oyuncu o yüzden Nhaga'yı bir takıma kiralarsın oynama garantili. Tutmazsa ciddi bir kaybın olmaz. Az biraz tutsa bile orta saha alternatifi kazanırsın. Stoperle gelsin işte.

Şimdi Fofana alsan kontenjan sıkıntısı oluyor. Fofana almayacaksın, Lemina kadroda tutmayacaksın. İki yarım topçu yerine 1 tane tam, sağlam orta saha alacaksın. Yoksa işler karışıyor böyle. Lemina kalsın, Torrik kalsın, bir tane daha benzer yarım yamalak adam alalım.. Olmuyor öyle işte.

Lemina- Fofana değişikliği riskine girilir mi? Lemina'nın CL ve büyük daha doğrusu maç seçmediği durumda verdiği performans ortada. Net istikrarlı biri olsa tamam da Fofana tutmazsa daha kötü olur bizim için.
Lemina iyi oyuncu ama yaşı da geldi, zaten peşpeşe maçlara çıktığında sıkıntı yaşıyor. Bu sene o kadar maçı kaldırabilir mı ben emin değilim.

Leao nasıl son 2 sezonda bir düşüş göstermiş olsada kalitesini biliyoruz. Fofana için de geçerlidir bu. Monaco döneminde tam aradığımız adam diyorduk çünkü oyunun her yönünü oynayabiliyordu. Yaşı da 27 bizde tekrar kendini bulabilir.

Allah aşkına şu orta sahaya birini alın, kimi alırsanız alın kabülüz modundayız artık. 12 milyon Euro'ya Fofana riskine girilir, bir çözüm yolu bulup alın işte.

Osimhen yine bir 2 Eylül günü hiç hesapta yokken 15.52'de gündeme gelmiş ve o akşam uçağa binmişti. Yarın 15.52'ye kadar fırsat transferi beklerim. Gelmezse söverim.

Şu tweeti gördüğümde kolpa haber kaynağı mı diye yaklaşık 10 kez filan kontrol etmiştim :asd:

Geri
Üst Alt