Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.858
- 5.406
- 2.493
neyse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isin komigi firsat transferi de yapmadi hainlerFırsat fırsat dediler ama orta sahada büyük fırsatlar kaçtı
Örneğin Pape Matar Sarr
Bu gece 01:00 deUefa listesi ne zaman son
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zayifladilar bence. Bouaddi ave Fernandez'i sattilar. Yerlerine Ueda ve Salzburg'tan bi orta saha almislar. Sol kanada da Basar Onal'i aldilar. Yeneriz demiyorum ama zayifladilar gibi geliyor.Lille'i nedense sportingden zor goruyorum yav, belki psg macindan etkilendim.
Ortasaha istiyorum diye bağırıyor adam ne yapsın.Her şeyi geçtim de bu Okan'ın orta saha düşmanlığını ne yapacağız biz.
En kilit yer orta saha ve biz ısrarla adam almıyoruz oraya 2 senedir.
Apokerim tecrübeli haliyle bu alanlarda o kadar iyi değil. Ama oyunumuzu başka yönlerden rahatlatabiliyor. Birebir markajda en iyi stoperimiz Nelsson olabilir ama o da önde baskıya çıkmaz, arkaya kaçanı tutamaz vs. Hocanın oynatmak istediği oyuna uygun mu o önemli bence.Bitşiabi için Orhan Uluca olumsuz, tecrübesi az, markajda çok kötü hataya meyilliymiş fiziği ile bunları kapatmaya çalışıyormuş

Orhan Uluca’ya göre bizim oyun için uygun değil zaten hocanın pek oynatacağını sanmıyorum yapmış olmak için yapıldıApokerim tecrübeli haliyle bu alanlarda o kadar iyi değil. Ama oyunumuzu başka yönlerden rahatlatabiliyor. Birebir markajda en iyi stoperimiz Nelsson olabilir ama o da önde baskıya çıkmaz, arkaya kaçanı tutamaz vs. Hocanın oynatmak istediği oyuna uygun mu o önemli bence.