Ayari?

• Kullanılan toplam oy
    67
bardakci gitmeli nelsson kalmali diyen sato'ya soguk dus

Ümit karan: lucas Torreira İstanbul 'da ünlü bir restorana ortak oldu.

Resim

Hiç beklediğim ve istediğim gibi bir transfer dönemi olmadı. Çok yanlış işler yapıldı bence. Doğru bulduğum tek bir hamle yok.

Takımın en iyi 3 bölgesindrn birine yaklaşık 40 milyon EUR verilip, 10 milyon EUR maaşla Leao alındı. Burası U23 olmalıydı.

Leao'ya ödenen para çok net bir 10 numaraya ödenmeliydi. Batrakov çok genç, öyle Osimhen'i, Sane'yi, Barış'ı, Galatasaray'ın oyununu dominant bir şekilde yönetebilir mi emin değilim.

U23 konusunun da yanlış değerlendirildiğini düşünüyorum. U23 de de bu yabancı sınırlamasında net oyunculara gidilmeliydi. Sol stoper için Veiga gibi, Beraldo gibi, orta saha için Habib Diarra gibi.

Ben bu kadar yanlışı yönetimin tek başına yaptığına da inanmıyorum. Okan Buruk da suçlu.

Pahalı ve yüksek maaşlı oyunculara sahibiz ama iyi bir takım değiliz günün sonunda.

Bernardo, Bruno diye yola çıktık, Batrakov geldi. Khepren, Camavinga dedik gele gele Ugochukwu geldi, Kolo Muani, Ponomarenko bekledik piyangodan Deniz Gül çıktı. Veiga falan beklerken de yine saçma sapan, Abdülkerim'i tehdit etmeyecek bir sol stoper alıp tansferi kapatacaklar. Yolda da Can Uzun işi azalarak bitti, Leao'yu da beklendiği gibi bize çaktılar, olan oldu.

Ben Galatasaray hakkında çok nadir umutsuz olurum ama olduğumda da maalesef pek yanılmam. Bu sene işte o çok umutsuz olduğum sezonlardan biri.

Gamavinga değil danois alsın yeter baba. Valla arı gibi topçu nhagayı kiralık yolla her şey tamam. İlaç olur danois

Bu sezon futbolcu satışından gelirimiz 5.5 milyon euro. Şaka gibi para bu piyasada. Bu seviyede bizim kadar yetersiz olan kulüp yok bu konuda. Repütasyonu yüksek, İtalyan Zaniolo'yu bile 5'e sattın. O paraya Ugochukwu denen adamı kiraladın neredeyse.
Böyle bir transfer sezonu geçirirsen çok normal.Alırken hata yapıyor vasıfsızlar..
Akıllanmak varmı yok aksiyon almak varmı yok utanmak var mı yok..

Yavv arkadaş bu transfer döneminde herkes sindirim problemi çekiyor. Kabız oldu millet. Nasıl memnun olalım plan yok program yok. Herkes avantasının peşinde. Bizi dert sahibi yaptılar

Geri
Üst Alt