Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    262
  • Bu anket kapanacak: .
Kahpe psv kolla kendini

Osman uçuşa geçmiş. Bende yatisa geçeyim iyi nöbetler.

Orhan Uluca'yi izledim simdi, kanim dondu. Ihanet mi kibir mi bilmem ama ben cok sıkıldım artik. 100m'u bi Fenerli'ye harcatsan, 5 adam al desen bu kadar kotusunu yapmazdi. Neymis bu yav.

Olm gülüyonuFa ciddiyim ben psgyi taramuat etcez
Onvucunun o golü var

Erenin Kazımcandan 1 tane iyi özelliği var mı acaba? Niye eren kalıyor da kazımcan gidiyor ?

Kazımda en azından uzun taç özelliği var kritik anlarda skor yapabileceğin.
Bi kere Eren 10 kat daha hücumcu ve golcü, dünya kadar pozisyon tamamlayıp gol katkısı verdi. kazımcanın şut çektiğini bırak ceza sahasına girdiğini bilmiyorum.
2, eren daha fizikli kazım ise çıt kırıldım.
Defansif olarak ikisi de çok iyi değilse bile eren hiçbir zaman kazımcan kadar ortaya sıçıp bırakmadı. Cl de maç kaybettik sırf onun sıçışından.
Bu oyuncu fanatikliğini kenara bırakmak lazım özetle

Mecbur kadroya dahil edecek onun icin maas aliyor OB.

2-3 mac ust uste Sara-Tor-Lemina ile oynadiktan sonra bunlardan bir veya iki tanesini dinlendirip Lesley sonraki mac 11'de olmali. Yani planlama o sekilde olur yoksa bu oyuncular devre arasina kadar biter yine gecen sezon oldugu gibi.

Ya bu Vermeeren Nhaga'nın mevcut hali kadar topçu değil mi? Cidden denenemez mi? Var mı öyle bariz büyük bir defosu? En azından defansif olarak katkı sağlayacak biri değil mi?

Adammısın lan psgibin hocası
Bize ofsayıtyan gol atarke in hersey iyiyidi

Acun kafayi kirip son saatte barisa 45 verir mi🤣

Cl listesi için 17 yabancı listesine 13 yabancı
Günay,İlkay,Kaan,Deniz yazacağız
Kazımcan ve Nhaga’yı kiralıcaz yani bekleyin rezillikler daha bitmedi yarın geceyi bekleyin

Transferlerin yanlış planlandığını, orta saha değişikliğinin gerektiğini, Salih özcanın alınabileceğini düşünen biri olarak söylüyorum, yok kanteymiş, genduziymiş, Salih ozcanmış, bizde banko olurmuş vs.. bizim hedefimiz şl diye istedik, rotasyona oyuncu sokalım yeter, yine lemina torrera sara rus kanatlar ve osimhenle beşiktaştan da fenerden de üstünüz

Bu saatten sonra Lesley'i oynatmasi lazim ve oyle son 5-10 dakika'dan bahsetmiyorum.

Koskoca sezon 3 orta saha ile bitmez, hele CL seruveni bir baslasin ister istemez yorgunluklar cikacak meydana.
Oyunculari sakatlayana kadar oynatir sonra beklenmedik sakatliklar oldu, kadromuz yeterince genis degil. Devre arasi gereken takviyeleri yapacaz der (gülerek)

Geri
Üst Alt