Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    262
  • Bu anket kapanacak: .
Pagnin hocası morientesmiydi
Ofsiyattan attı bize 2002 civarı
Naöussuz

Ya bu Vermeeren Nhaga'nın mevcut hali kadar topçu değil mi? Cidden denenemez mi? Var mı öyle bariz büyük bir defosu? En azından defansif olarak katkı sağlayacak biri değil mi?
Leipzig'deki Vermeeren mi?

Italya'ya gitmis galiba az once oyle bir haber gordum.

Sahsen begendigim bir oyuncu degil. Renato'dan daha faydali olabilir mi diye sorarsan evet , ama aynisini Lesley icin soyluyoruz , simdi boyle 2 tane soru isareti olacak veya tapusunu belkide almak istemedigin oyuncuyu ayni anda kadroya almazdim.

Günay ya da Kaan liste dışı kalmasın diye orta saha almayacaklar.

Deniz Gül bence iyi transfer bu arada... Yani süper ahım şahım değil ama kontenjan şu bu derken milli santrafor almak iyidir... Atıyorum Lukaku alıp bir ton para bayılmaya tercih ederim... Ben potansiyel de görüyorum çocukta... Pivot santrafora göre çabuk ve tekniği de fena değil... Bence Osimhen'in ilk 11 çıkmadığı veya çıkamadığı maçlarda şans verilmeli 11'de... Tabi çok zor veya çok hedef maçlar değilse...

İyi yapılana da iyi yapıldı deriz...

Ancak şu orta sahaya çok net, çok tartışmasız üçüncü bir oyuncu ekleyememek kabul edilemez...

@_samiyenhaber
·
Galatasaray’dan bir yetkili Süper Lig’den birkaç kulübü arayarak “Alma düşünceniz olursa” diyerek aralarında Nhaga’nın da olduğu bir liste iletti. Her dakika değişen Galatasaray planlamasında 24 saat içerisinde bu gelişme yaşandı. Gelişmeleri takipteyim.

Günlerim geçmek bilmiyor
Bu takı im top oynamayınca

Osman eskiden genelde sinema konusuna yazardi guzel sohbetlerimiz vardi oldukca bilgili entellektuel biriydi ..
Dursun'un bu adami bir canavara donusturdugunu gordukce icim sizliyor

Yav nhaga ile ilgili monza, konya kiralik istedi haberleri cikmadimi? Vermedik simdi dilenci gibi kendimiz millete mi öneriyoruz. Defolun gidin artik allah rizasi icin

Geri
Üst Alt