Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    226
Dursun balı devreye girip Osimhen gibi son saniye kucağına birinin düşeceği hissiyatı mevcut.

yine sığırlar gibi bekleriz bitime 1 saat kala fln şöyle bir tüwit gelir

sddefault.jpg

ben zaten o 6gen işini anlamadım. kaç kere de sordum, cevap veren olmadı.

epl sağ açığı ile, türkiye süper ligi sağ açığını karşılaştırıyorlar örneğin. birinin yaptığı istatistikler epl savunmacılarına, diğerininki çok daha az kalitedeki süper lig savunmacılarına değil mi? bu nasıl rasyonel bir karşılaştırma olur?
En basiti aynı ligde aynı oyuncunun her sene profili farklılaşıyor çünkü farklı hoca geliyor ve farklı bir rol veriyor.

Bu farklılaşma o oyuncunun orada kısa kalan özelliği yapamadığı anlamına gelmiyor nihayetinde.

@Aras Şimşek örneklerini atabilir.

En basiti bu konuda da yapılan Leao karşılaştırmaları; Leao'yu bir sürü kanat oyuncusu için önemli olan metriklerle karşılaştırmalara ekleniyor ancak son sezonu Milan'da forvet olarak oynadı. Bu metriklerin neredeyse hiçbirisine yanıt verebilecek bir oyun sisteminin içinde de değildi. Hastanedeyim, müsait olunca farklı futbolcularla birkaç örnek iletebilirim

Transfer uzmani Dursun baskan simdi ciksin aciklasin. Hangi aldigi adam firsat transferi? Hangisinde finansal anlamda ciddi bir kazanim sagladik?

Bu aldigi adamlarin hepsini asagi yukari ayni paraya Temmuz'da getirip, kampa sokabilirdin.

Yonetim ve teknik ekip hepinizin ABV.

"Eylül ayı bu işin şampiyonlar ligi" demişti birileri...

Buyrun şampiyonlar ligi maçı gibi fırsat size... Alın gelin Camara'yı...

Geri
Üst Alt