- 22 Ağustos 2010
- 33.765
- 39.098
- 3.193
Fb Oppong alarak, biz de Bitshiabu alarak, yedek stoper işinde zar attık. Ancak her iki takımın da stoper rotasyonuna bakarsak, Sanchez faktörü ile Gs'ın stoper rotasyonu bir adım daha iyi bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina'da sayarsak 2 tık daha öndeyiz diyebiliriz.Fb Oppong alarak, biz de Bitshiabu alarak, yedek stoper işinde zar attık. Ancak her iki takımın da stoper rotasyonuna bakarsak, Sanchez faktörü ile Gs'ın stoper rotasyonu bir adım daha iyi bence.
Istiyo dedi ya ama almadi dursunHoca "Yok ya o bolge kalabalik, kaan da var" demez heralde 3 gun once ortasaha bakiyoruz demeci uzerine.
Vini bile düşer bu olursa. İkili paket yaparızAramızda hacker yok mu Real Madrid tiktok’unda Camavinga hakkında coconut video atsın
Belli olmaz. Boyle firsat cikmisken.Istiyo dedi ya ama almadi dursun
Camara'nın gelmek isteyeceğine de bizim birini alacağımızı da pek düşünmüyorum masmaalesef
Bunlar kaparti kimseyi almaz. Hasi yönetim bi bok demiyor. Samos ya da tolgahan desinlerBelli olmaz. Boyle firsat cikmisken.
Ama monaco " minimum 50" derse gecmis olsun. Onemli olan odme plani vs. formule aciklar mi. Belki o zaman olur. Cat trink para isi zorlar gibi
Trabzonda olsa verirdi. 30-32 veriyordu oluai ye
Singo'nun 5 aldigini bilen CamaraCamavinganın maaşı 10dan aşağı olmaz Camarayı max 3-4e ikna edersin. Şu işin üstüne düşün la
Skriniar'ın kaşarlığı bu Lig'de çok etkili kanks.Sanchez de normalde iyi ama form olarak Skriniar şu an da daha önde bence.Ki orta saha olarak formda da oldukları için Skriniar daha rahat hareket edebiliyo.Geçen seneki FB Deplasmanı'nda Kadıköy'de ki Maç'ta rahat değildi.Orta daha transferlerinden sonra dinlenerek oynamaya başladı..Fb Oppong alarak, biz de Bitshiabu alarak, yedek stoper işinde zar attık. Ancak her iki takımın da stoper rotasyonuna bakarsak, Sanchez faktörü ile Gs'ın stoper rotasyonu bir adım daha iyi bence.