- 16 Haziran 2010
- 207.662
- 161.187
- 6.838
Trabzonspor, Balogun'un durumunu sordu. (HT Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb ve bjk'nin alabileceği tüm topçuları ts alsın. Potansiyel tehlikeleri etkisiz hale getirmiş olurlarTrabzonspor, Balogun'un durumunu sordu. (HT Spor)
6 bonservis 10 maaşa geldi totalde 26+ bonusu falanda vardır. Fenerde çıkardı o bütçe şampiyonlar ligi sonrası.Öyle bir bütçeleri yok yalniz.
Balogun 45 milyon euro + ciddi maaş
Lukaku serbest , senelik 6 milyon euro (galiba,)
Balogun gelir mi orası da soru işareti.
Rugby stadında estirir mi diyosun yaniBir tarafi cizgiyle kapali olunca cok daha rahat ettigini dusunuyorum ben de
Ortada oynayinca iki taraf acik, error veriyor.
Yunusun 10 numarada yasadigi sikinti d abenzer bence. 10 rolunu verince saga kayiyor o da istemsiz.
Tebesirle cevresini cevreledigin bir karincanin enerji patlamasini yasarRugby stadında estirir mi diyosun yani
Evet dogru, serbest degildi ama yinede ara ciddi fark var yani bu luksleri yoktu zaten onlarin. Zaten dogru planlama yapan takimlar son gunu beklemez bizim gibi. Gerci Fener'in Lukaku transferini de pek mantikli bulmadim hatta Talisca ondan daha faydali olur bence ki oldu da zaten bugune kadar.6 bonservis 10 maaşa geldi totalde 26+ bonusu falanda vardır. Fenerde çıkardı o bütçe şampiyonlar ligi sonrası.
iste dursun böyle bir başkanLeao dahil olmak üzere 1 tane bile gerçekten öncelikli ihtiyacımızın kapanmadığı bir transfer dönemi oldu.
İnanılmaz yau olacak iş değil.