okan buruk ve yönetime göre torreira-lemina-kaan ayhan sara demiyorum öyle böyle satılma ihtimali var bence okan buruk kaan ayhan'ı da devamlı oyuna sokacağı için kattım

M A R I J A T A 🦁 on X: 🇪🇸 Xavi-Iniesta-Busquets 🏟️ UCL Final,  Wembley. 2011. ✓ 345 passes (94% accuracy) 🅰️ 3 Assists 🎯 14 chances  created ⛔ 9 tackles + interceptions ➡️ 27 progressive passes ➡️ 4  progressive carries If time could be ...

25 m euro veriyorsak mevcutlardan birinin önüne geçmesi lazım,

Yoksa yine anlamsız olur.

Potansiyeli yüksek oyuncu... Gayet önlerine geçme olasılığı da var... En azından Sara'nın... Yani Ugochukwu'dan 10 kat fazla var o ihtimal en azından... Üstelik yani merkezdeki üçlünün üçünün birden yerinde oynayabilir TR ligi standartlarında doğru maçları seçersen... Bu müthiş bir avantaj olurdu...

biz simdi koca transfer donemi naptik baba? naptik biz ya.. ilk 11e en az 3 adam almak lazimdi... leao disinda belki batrakov ama hepimiz biliyoruzki hoca torreira sara lemina 3lusune oncelik verir... abi okadar eksik vardi defansta, ortasahada hicbirini kapatamadik... yazik gercekten yazik hicmi goremediler takimin nasil dokuldugunu

ayari gibi bir top rakipteyken pas arası, top bizdeyken dikine driplingci profilin, herhangi bir 6 numaradan çok daha işimize yarar olacağını düşünüyorum sezon genelinde. çok ekstrem bir 6 numara olmadığı sürece ben olsam almam bile lemina mecbur elde dururken. lesley de üst seviyelerde kalmak istiyorsa olacağı tek şey dönüp dolaşıp 6 numara olmayı becermektir o fizikle. 8 falan olması hayal anca burnley gibi %22 topla oynayan takımda 8 oynar.

Ben daha onde goruyorum ama lemina surekli oynayamaz maalesef.

O ikisi onu batrangayet calisir ofansif yonden.
aslında cok güzel rotasyon var takımda

lemina-sara
----batrakov-

başlayacaksın

lemina yorulunca

torreira-sara
--batrakov

bazende

lemina-batrakov
----yunus

es kaza leao yerine trossard yada salah alsak tarihin en kötü transfer dönemi oluyormuş

Bugün almadığınız adamlar yarın bi tarafınızı tırmalayacak satın dursun Özbek inşallah en yakın dönemde defolun defolun defolun..

Okan hoca mecbur Ilkay, Lesley ve Nhaga‘dan verim almak zorunda, en azindan ligde

Bu sene basarisiz olursak bunun tek sorumlusu yönetim olur

Bu para ne? TS'ye yararlı bir oyuncu olur bu arada 10 no gibi de oynar Onuachu hazır olana kadar santrafor da oynar ama bu paralar ne 20 milyon sterlin ve şu anki takımında net bonuslarla 4 civarı kazanıyormuş hadi netten diyelim 10 milyon euro maaş diyecek bir şey yok.

aslında cok güzel rotasyon var takımda

lemina-sara
----batrakov-

başlayacaksın

lemina yorulunca

torreira-sara
--batrakov

bazende

lemina-batrakov
----yunus
Pape sarr/ camara da olsaydi cok rahat edecektik aslinda ya iste. Ona ugrasilmamis olma hissi gicik etmiyor degil yalan yok.

Leao guzel bir heyecan lafim yok, bosnerviside iyi sayilir.
Batrakovun oturmasi ve surekli olmasi cok onemli. O beklentiyi karsilarsa en sevindigim transfer olacak

TS ye mourinho gibi bi hoca lazım son darbe

Yapılan 5 transferden Lesley ve Bitsibu benim için yok hükmünde. Sure falan da alamazlar zaten görürsünüz. Osimhen olmadığı durumda Deniz zaten ilk tercih olmaz. Batrakov umalım iyi çıksın ki iyi sinyaller verdi. Leao da inşallah burda top oynamayı kafaya takar. Galatasaray'ın paraları boşa harcandı.

Allah belanızı versin ya hainler artık taraftarın tek amacı bu Dursun/okan ve avanelerinden bir an önce takımı kurtarmak olmalı

Geri
Üst Alt