@adminstrator

Lütfen dönem bitince transfer mesajlarımı siler misiniz bundan sonra bilgi vermeyeceğim

Transfer dönemi bittiğinde mesajlarımı temizleyeceğim

daha önce “neden sildin?” diyen arkadaşlar olmuştu. burası twitter değil; her konu için mesaj atmak istemiyorum.

forum benim ara sıra kafamı dağıttığım bir yer, o yüzden çok şişmesin istiyorum. mesaj temizlemek de ayrı bir uğraş.duyumcu değilim.

geçen sezon yakından tanıdığım bir yöneticiden asprilla haberi geldiğinde forum açıktı, durumu yazmıştım. sonrasında çok mesaj gelince biraz daha bilgi paylaşmak istedim. işimiz icabı birkaç tanıdığımız var, o kadar.takip eden arkadaşlara teşekkürler, sağ olsunlar. ama bu transfer dönemi bittikten sonra bir daha transferle ilgili bilgi vermeyeceğim.

bu dönem aynı renklere gönül veren renktaşlara olabildiğince aktarmak istedim, hepsi bu.

Konyakçı, maho tarzı saçma sapan isimleri şurada bir daha görmeyelim mümkünse
Herif bi de forumumuza sayıştırmış felan diyordunuz ne kadar doğru bilmiyorum da
Ne gereği var boyle birini buraya taşımanın

Satış olmazsa 60-70 milyon harcanır diyordum. 70 harcanmış. Para harcanmadı olayı da yalan bu arada.

Valla oyuncularımız gereken performansı gösterirse ve allah sakatlık ceza vermezse yine başarılı oluruz... önemli olan isimlerden ziyade isimlerin ne verdiği... yönetimin beceriksizliklerini ne yazık ki kendileri telafi edecekler ki etmeleri de gerekiyor... herkes maşallah iyi paralara oynuyorlar... artık yeşil çimlere odaklanma vakti geldi de çattı... Ben de inanıyorum ki transfer sezonu bittikten sonra hoca da oyuncular da bu sezonun mental yoğunluğunu kafalarından atıp bir güzel işlerine odaklanır ve gerekli özveriyi gösterirler... biz taraftara da düşen eleştiri olacak muhakkak ama rencide etmeden sahada ter dökenleri destekleyip performanslarını arttırmaları yönünde psikolojik olarak destek olmak... özellikle sosyal medya da da tribünde de birlik olursak yapamayacağımız hiçbirşey yok... 4 senedir yapıyoruz bundan sonra da yaparız...

Biz en kötü zamanlarımızda da takımımıza destek olduk bırakıp başka bir yere gitmedik bundan sonra da gitmeyiz...

Deyip yönetim istifa yazarmışım... 😀 şaka şaka... ama artık miyadını doldurmak üzere oldukları aşikar. Bundan sonra seçime kadar yutacağız yapacak birşey yok geçmişin hatırına...

Transfer dönemi bittiğinde mesajlarımı temizleyeceğim

daha önce “neden sildin?” diyen arkadaşlar olmuştu. burası twitter değil; her konu için mesaj atmak istemiyorum.

forum benim ara sıra kafamı dağıttığım bir yer, o yüzden çok şişmesin istiyorum. mesaj temizlemek de ayrı bir uğraş.duyumcu değilim.

geçen sezon yakından tanıdığım bir yöneticiden asprilla haberi geldiğinde forum açıktı, durumu yazmıştım. sonrasında çok mesaj gelince biraz daha bilgi paylaşmak istedim. işimiz icabı birkaç tanıdığımız var, o kadar.takip eden arkadaşlara teşekkürler, sağ olsunlar. ama bu transfer dönemi bittikten sonra bir daha transferle ilgili bilgi vermeyeceğim.

bu dönem aynı renklere gönül veren renktaşlara olabildiğince aktarmak istedim, hepsi bu.

ts richarlison da alırsa normal şartlarda fbnin ilk 3 olmaması lazım ya

Satış olmazsa 60-70 milyon harcanır diyordum. 70 harcanmış. Para harcanmadı olayı da yalan bu arada.
Sevindigim bir detay aslinda negatif ortamda

batrakov haricinde su an kesin odemen gereken taksit vs yok. Batrada 10 on odeme yaptik 15(?) mi kaldi geriye 2027 sonuna kadar miydi ne.

Ugacukwu opsiyonu tetiklemezsek aslinda onumuzdeki yaza cok daha rahat ekonomi ile gidecegiz gibi teoride.

Uzuldugum tek sey biraz planlama.ve hazirlikli olunarak pape sarr ya da camara denk dusebilirdi. Cok iyi olurdu gelecek donem icin elinde ama saglik olsun. Sahaicinde aramayiz insallah diyecegim ama arayacagimiz maclar olma ihtimali var.

10 + 4 ile

Lig için en avantajlı biziz

Clde hiçbir halt olmaz gibi

Fbnin iyi yerli almaması korkunç hata kadroları çok tırt oldu
Bence geriye gittiler geçen sene ki asansio'yu ararlar, talisca yok zaten.
Bir tek vedat ve greenwood üzerinden giderler.
Hatta genduzi Bile geçen sezon ki oynayamaz

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevindigim bir detaya aslinda negatif ortamda batrakov haricinde su an kesin odemen gereken taksit vs yok. Batrada 10 on odeme yaptik 15(?) mi kaldi geriye 2027 sonuna kadar miydi ne.

Ugacukwu opsiyonu tetiklemezse aslinda onumuzdeki yaza cok daha rahat ekonomi ile gidecehiz gibi teoride.
Batrakov'un 3 taksiti var sanırım 5 milyondan. Leao'nun ödeme planını bilmiyoruz o önemli. O uzun vadeye yayıldıysa nakit akışı olarak biraz daha rahat olabiliriz sanki.

Geri
Üst Alt