Opsiyon şarta bağlı falan değil, isteğe bağlıymış. Bu opsiyon kullanılmaz fazla yüksek bence. Ancak çok büyük harikalar yaratması lazım. En azından şu kadar maç falan gibi bir zorunluluğu olmadığından kafa rahat. Hayırlı olsun, güzel katkı versin.

ya mesele şampiyonluk mu sadece

ulan şampiyon oluruz olamayız konusu değil bu

böyle rezil ötesi bir yönetimi 5 sene şampiyon olmasak bile hak etmiyoruz

Galatasaray futbol kulübü isterse 20 sene şampiyon olmasın yine böyle bi transfer dönemini hak etmiyor

Parası olmasın yine hak etmiyor zira bir sürü bonservissiz çok iyi oyuncular vardı Kessie'den tut Brandt'tan Salih Özcan'a

sizin a

Galatasaray futbol kulübü isterse 20 sene şampiyon olmasın yine böyle bi transfer dönemini hak etmiyor

Parası olmasın yine hak etmiyor zira bir sürü bonservissiz çok iyi oyuncular vardı Kessie'den tut Brandt'tan Salih Özcan'a

sizin a
Seninki de kalındır

sizin a
Genede şampiyon olalım :asd:

Opsiyon şarta bağlı falan değil, isteğe bağlıymış. Bu opsiyon kullanılmaz fazla yüksek bence. Ancak çok büyük harikalar yaratması lazım. En azından şu kadar maç falan gibi bir zorunluluğu olmadığından kafa rahat. Hayırlı olsun, güzel katkı versin.

Uygun, olaganustu bir futbol oynamazsa sezonda yedek olarak kullanip, sezon sonunda vedalasiriz gibi duruyor.

ts yokki sadece bjk de var , osleri ve forvetleri fbden iyi bence.Hatta hucum hatları çok daha iyi fbden.fbde bi gwood var yani muriqi,lukaku falan vlahovic'e yakın bile değiller.tross biraz oynarsa o gwood açığını da kaparlar bence
Benim şampiyonluk adayım bjk zaten. Fenerin kadro fena degil ama derinlik hiç yok bir de CL oynayacaklar. O kadro o tempoyu mümkün değil kaldırmaz. He tarla sürerler orası ayrı. Bjk'nin takımı iyi , hocası da çok iyi bir orta saha daha alırlarsa daha da iyi olur.

8 rotasyonun Torreira/Sara yapıp arkalarına baba bir 6-8 alabilsek hakkaten ligi silip süpürebilirdik 2 senedir şu işi beceremediler akıl almaz bir olay

Benim şampiyonluk adayım bjk zaten. Fenerin kadro fena degil ama derinlik hiç yok bir de CL oynayacaklar. O kadro o tempoyu mümkün değil kaldırmaz. He tarla sürerler orası ayrı. Bjk'nin takımı iyi , hocası da çok iyi bir orta saha daha alırlarsa daha da iyi olur.
fb'de derinlik yok da bjk'de cok mu derinlik var?

Belli olmaz daha... gençlerin adaptasyon süreci de uzun sürüyor olabilir... inşallah içinden bir aslan çıkar...

O aslan çıksın da 30 milyonluk maliyete razı gelir herkes aynı şekilde bitşabu içinde geçerli. Stoper ve orta saha elzemdi maalesef bu ikiliye kaldık. İnş bir mucize olurda sezonu kurtarırlar

Yap şu şovunu da dursunun başkanlık koltuğunu kurtar ugoçuku diye bekleyeceğiz

Bana mi farkli gorunuyor ya da renk/yayindan mi. Su videodaki adam daha ince ve o cusseye daha kivrak duruyor. Anlamadim ben o isi.

(Adama karsi onyargim yok ama hocanin "oyle oyuncumuz yoktu , istedigimiz oyuncu" kismini biraz daha aciklamasini isterdim)

Ağızlarını yalana alıştırmışlar bizi kandırıyorlar bide o akıllarıyla hani Türk oyuncularla ilgili çalışıyordunuz bu yabancı kısıtlaması varken kaç tane Türk oyuncu aldınız sayamadık.

Geri
Üst Alt