Bana mi farkli gorunuyor ya da renk/yayindan mi. Su videodaki adam daha ince ve o cusseye daha kivrak duruyor. Anlamadim ben o isi.

(Adama karsi onyargim yok ama hocanin "oyle oyuncumuz yoktu , istedigimiz oyuncu" kismini biraz daha aciklamasini isterdim)

5-10 milyon civarı bir bonservisi olsa taraftar asker oyuncu muamelesi çekip gazla çalışan oyuncu profili yaratmaya katkıda bulunurdu ama 30 milyonluk topçu yardırmalı bir şeyler ters bu çocukta

Opsiyon şarta bağlı falan değil, isteğe bağlıymış. Bu opsiyon kullanılmaz fazla yüksek bence. Ancak çok büyük harikalar yaratması lazım. En azından şu kadar maç falan gibi bir zorunluluğu olmadığından kafa rahat. Hayırlı olsun, güzel katkı versin.

Opsiyonlu kiralamak istiyoruz. Nasılsa almayacağız. Opsiyonu siz kafanıza göre yazın demişler belli ki

Toparlasınlar eğer iyiyiz diyorsak bu ligi götürürüz diyorsak bam güm koymamız lazım
Daha oturmadik, form bulmadik.

Buyuk mac deplasmanlari fazlasiyla muhim.

CL de cunku psg oncesindeki 4 mac senin avrupada kader maclarin arka arkaya. Denk geldigi donemde puan avantajimizin olmasi lazim.

Sporting dep barca ve lille dep (fener oncesi bu irde) cunku yipratici olacak. 2 beraberlik beklentim var(herhangi bir galibiyette asiri sevinirim)

Bu feneri bozan keremmis he iyiki satmadilar bunu şimdi geri dönecek yine yine takımı bozar

ulan acaba hangi kifayetsiz onursuz şerefsiz muhabir ilk sıkacak "devre arasında gs yönetimi büyük para harcayacak" diye

Dju’yu biz almalıydık. Gittik Deniz aldık. Yapacağınız planlamaya.

Allahtan Fener’in kadro çorbaydı da planlama yapamadılar düzgün.

Onlar da mucize olmazsa

Oppong (Nice)
Greenwood (Marsilya)
Muriqi (Mallorca)
Lukaku (Napoli)
Ake (M.City)

İle kapatacaklar.

Lukaku ve Ake tecrübeli de olsa bitme noktasında isimler. Muriqi ve Greenwood çok iyi, Oppong kapalı kutu.

Beşiktaş daha iyi hamleler yaptı

Poku (Leverkusen)
Miretti (Juventus)
Vlahovic (Juventus)
Trossard (Arsenal)
Salih (B.Dortmund)
Nübel (B.Münih)
Ouattara (Monaco)
İlhan (Clermont)
Doğan (Başakşehir)

Trabzon yapısını bozdu iyi hamleler de yapsa

Beşiktaş orta saha ve stoper hattına hamle yapamadığı için savunmada sıkıntı yaşayacak. Oralara adam alırlarsa devre arası ve puan olarak geri düşmezlerse son haftalara kadar çok zorlarlar

Çok net bir biçimde taraftarımız, UCL ve derbi maçları dışında stadyumdan elini ayağını çekmeli. Hele ki Store'dan komple çekmeli. Bu ahrazlar ne yaptıklarını belki o zaman anlarlar.

Haysiyetsiz herifler uyuz herifler, geberin!

Transfer donemimin guzel kapanisi Can Uzun’u kuslarin almasi olur. Dursun’a bu lazim.

Galatasaray'in transferdeki ihtiyacı olan mevkiler sol stoper 6 numara ve santrafor mevkileriydi; bunda hemen hemen herkes hemfikirdi.
Bu mevkiler icin alinan oyuncular Bitshiabu, Ugochukwu ve Deniz Gül.
Hiç kimse Trabzon'un Fener'in transferleriyle falan alay etmesin. Alay edilmesi gereken asil şey Galatasaray'in transferleri. Utanc verici bir Galatasaray yönetimi var. Seviyeleri Galatasaray degil, en fazla Amedspor.

Geri
Üst Alt