Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kesin mi kiulan bu sene şl de 16 yapsaydık dünya klüpler şampiyonasına katılacaktık allah seni bildiği gibi yapsın dursun efendi
Oyle bir gorsel ki bu mac zamaninda deniz gul mu gundeme gelmis - kac yasindaydiki falan dedim bir an
Benzer düşüncedeyim süreçten dolayı 0.5'i kırıp 6 benim puanım da.6.5/10 veriyorum trans dönemine
Sadece bu sezon degil, onumuzdeki sezon da iyi gecmeli. Ki daha oynamadik bile, erkenden yazmayin soyle.ulan bu sene şl de 16 yapsaydık dünya klüpler şampiyonasına katılacaktık allah seni bildiği gibi yapsın dursun efendi
Orta saha falan niye beklentiye girildi ki son gün.
Ben zaten beklemiyordum, ayrılık falan da olmadı öyle ekstra
Koltuk sevdası bayağı bir yoğun gibi.Istifa eder diyordum ama Dursun gibi koltuk sevdalisi cikabilir.
şu fbnin boktan kadrosunu atmayın yav sonra görüp keyifleniyoruz yönetime doğru tepki veremiyoz , gereksiz dopamin oluyor
Fenerin yonetimi de baya poz cikti ha o kadar iddaali konusup, kulup binalarina gidip. Aziz huyu suyu ayni belki ama performansta eskisi degil belliki
Ama böyle bir plan beklentisi neden oluştu ağabeyOynamayacağı hemen hemen kesin belli gibi olan Nhaga oynayabileceği bir yere kiralanır ve daha güvenilir, daha olmuş bir u23 gelir de Lemina-Torreira-Sara'yı gerçek manada doğru düzgün rotasyona sokarız diye bekledik... Nesini anlamadın ki??
Nhaga hala giderse şaşırma bu arada...
6-7 galibiyet alabilseydik hemen hemen kesin gibi rengim rakipler benfica,feyenord falandı benfica şl de zaten yok feyenord ilen de müsabakamız mevcut koyup geçerizBu kesin mi ki