Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilkay gelecek yaz kapımızda yatar beni alin diye. Alan serefsiz oglu şerefsizdir.
Biz 5m üstü vermiyoruz cityde sözleşmesi garanti 7m 1 sene daha kalırım diyor. Nasıl olsa tr kulüpleri keriz seneye gelirim diyor kesin. 2m için gelmiyor adam. Alan şerefsizdir seneye. Gitsin fbde oynasın.

Abdulkerim kotu bir oyuncu degil ama bir Maldini de yapmayin. En buyuk handikapi yavas hizlanmasi, zaten hizli forvet karsisina ciktiginda hep problem yasiyor. Avrupa kupalari icin bu dusundurucu.

düşündürücü bile değil

geçen sene avrupada canlı kanlı gördük

rakip takımlar tüm hucum aksiyonlarını apo üzerinden yaptı
tonla gol yedik bu sayede!

avrupada bu sene başarılı olmak iatiyoruz diyipde ilk sol stoperi indirmiyorsan lig biter bitmez kimse seni ciddiye almaz

yani futbol bu ya herkes az buçuk anlıyor görüyor

bir kere daha demiştim rakip takımların analizcileri apoyu görünce iştahlanıyordur!

Avrupa sans isi. Zor kura cikarsa isterse simdi bir ekstradan 50 milyon € harcasak bile son 24e kalmamizin garantisi yok. Abartmayi istemiyorum ama bu kadroya bir Sallai'dan daha iyi sag bek alirsan normalde sampiyon olur. Ondan bana kalirsa Sag Bek, Stoper, Kaleci ve OS hepsi düsük maliyetli 25 yasinin altinda adamlar olsun. Hem yedekte kaldigi an sorun yapmaz tarzlardan olurlar ve maaslari ucuk olmaz. Sampiyonlar Liginde zaten is sistem ve taktike bakar.

Daha geçen ay Osimhen için 80 milyon euro koyduk masaya. Rakibin bu yaz tüm transferlerine harcadığı para hemen hemen o kadar.

Yapılmayacağı mı ilan edildi? Bir tarih var sonuçta ortada. Görelim bakalım napacaklar.

tarihinden ders almayanı
zaman saniye saniye tokatlar

biz çok gördük son dakika işlerini

osimhen harici hepsi affedersin arkamızda patladı osimhende 100 yılda 1 kez olacak iş

şuana kadar kadro hazır olmalıydı 1 ay sonra cl maçın var

son güne 1-2 fırsat genç topçu kovalardın

bu takıma 5 transfer lazım daha ki bunun 3 tanesi ilk 11 futbolcusu!

CL'de zaten suanki oyun anlayisi ve mevcut kadroyla 7-8 puan alirsak opup basimiza koyalim. Bu gruptan cikmak icin yeterli olmaz tabi.

Ocak ayindan itibaren Fenerle yarisa girecegiz, kavga gurultu falan, sonunda biz yine sampiyon olursak hocayla 3-4 yillik yeni kontrat yapilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt