Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BIzim kolpaci muhabirler en gec saliya belli olur edersonun durumu diyorlardim bakalim bugun belli olacak mi

Kardeşim siz hangi tarihi baz alıyorsunuz tam olarak? Tarihimiz zaten yetişmeyen transfer sezonlarından ibaret. Bugün içinde bulunduğumuz süreç son 25 yılın en iyisi değil mi? Belki kıyaslarsan Drogba-Sneider senesinden söz edilebilir ki onlar da devre arası fırsat transferleriydi. Osimhen için kendin diyorsun 100 yılda bir olacak şey diye. E biraz kredileri olsun bu transferden sonra.
Üstelik daha zaman var, 2 eylüle kadar eşşek değillerse eksik mevkileri tamamlarlar. Yok eksik kalırsa o zaman saydıracağız zaten. Bizde yönetim yemek en kolay şey.

bu adamlar baskıyla çalışıyor

geçen yazda şampiyon kadromuz var diye dolaşıyorlarfı ortalıkda bjkden 5 yiyince birden transfer yapma isteği oluştu onuda beceremediler zaman yetmedi

avrupada yedekler

efe
berat
ali naci
haluk
yakup
nevzat fln çıkmıştık!!!!

beklemeyeceğiz artık yeterrr ağustos bitti

milleti enayi yerine koyuyorlsr 40 milyonu reddedip 60 milyon istedikleri kaleciye 20 teklif ediyorlar fln

adam 13-14 futbolcuyla oynamak istiyor
kafası ağrısın istemiyor
oyalıyorlar milleti

bunu görememen asıl büyük sıkıntı

İhtiyatlı olmak Allah’tan
Acele etmek şeytandandır.

Beklemekte fayda var,Cuesta gibi olmasın.

Fener ve Bjk taraftari bizim kadar ne kadar para harcadiklarini konusmuyordur. Adamlarin oyle bir derdi yok , oyuncu geldi mi gelmedi mi ona bakiyorlar. Sonucta taraftar dedigin iyi oyuncu ister.

Ben bile bazen hesap yapiyorum sonra diyorum ulen sanki parayi ben verecem. :D

Şampiyonlar Ligi giriş parası da transfer bütçesine eklenecek. Açıkçası Costa Akanji ve bir isim daha bekliyorum.

Tek sorun şu gelen adamların çoğu milli takımlarına gidecek ve muhtemelen şampiyonlar ligi maçları ya 1 ya da 2. maçları olacak, bu bir risk. Kalecinin bile bir adaptasyon süreci var.

Ederson
Akanji
Wan Bissakka

şu üçü çokdan bitmeliydş çokdan!

üçününde oluru vardı

Fener ve Bjk taraftari bizim kadar ne kadar para harcadiklarini konusmuyordur. Adamlarin oyle bir derdi yok , oyuncu geldi mi gelmedi mi ona bakiyorlar. Sonucta taraftar dedigin iyi oyuncu ister.

Ben bile bazen hesap yapiyorum sonra diyorum ulen sanki parayi ben verecem. :D
Donnarumma'ya niye karşı çıkıyorsun Muhasebeci misin dediğimde şunu desene yav :asd:

Tek sorun şu gelen adamların çoğu milli takımlarına gidecek ve muhtemelen şampiyonlar ligi maçları ya 1 ya da 2. maçları olacak, bu bir risk. Kalecinin bile bir adaptasyon süreci var.

2 eylülü bekle yaaaa zaman var !

ulan hadi ilk iki maç göreceli daha basit takımlarla oynayacağız

nolcak ozaman!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt