Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    127
  • Bu anket kapanacak: .
Akanji muht olmayacak. Doğrudan oyuncunun haberim yok demesi hiç olağan değil, daha önce böyle olan ancak sonra gerçekleşen kaç transfer vardır ki? Bence o defter kapandı. Bakalım dönüp dolaşıp kime gidecekler.

Akanji, Singo, Ederson vs giderken Elma diye çıktığımız yolda Ayvayı yemeyelim

Akanji muht olmayacak. Doğrudan oyuncunun haberim yok demesi hiç olağan değil, daha önce böyle olan ancak sonra gerçekleşen kaç transfer vardır ki? Bence o defter kapandı. Bakalım dönüp dolaşıp kime gidecekler.

Zaten ayrılma ve Türkiye'de oynama ihtimaline aklı yatan (bak isteyen bile değil) bir oyuncu gerçekten Romano'nun yazdığından haberi yoksa bile "oha, o nerden çıktı?" mealinde bir tepki neden versin. Açar menajerine sorar, ne diyorsun bu GS haberinde doğruluk payı var mı, bana kaç veriyorlarmış falan der...

Yine defter kapandı diyemem ama belki Guardiola ile konuşacak, rotasyonda kafanda çok mu gerideyim diyecek, eğer oynayabileceksem kalmak isterim diyecek, ondan sonra ayrılık ihtimaline aklı yatarsa menajerine başka teklifler çıkar mı bir piyasayı yokla diyecek, bir yandan bizim hem maddi hem manevi ikna çabalarımız olacak vs... E maaşı da bizim sözde tavanımızdan yüksek gibi, o da önde aşılması gereken ciddi bir engel. Olacaksa bile her aşamasıyla uzun sürer gibi duruyor sanki...

Sen sövüp ceza aldığında oyuncular gelirse :asd: :devilish:
Ben sövsem bile ceza almam teknoloji o kadar ilerlemedi :asd: Burada olacağımdır su vaziyette.
Celebration Dance GIF

Gene bir transfer donemi, gene bizim yonetim fiyatlar dusecek diye bekliyor. Olacak gene belli. Ya sacma sapan transferler yapacaklar ya da 1 ay once istenilenden daha fazla para odemek zorunda kalacaklar.

Son güne kadar hiç transfer açıklanmasa dahi son gün en az 3 transferi açıklarlar. Vakit varken pazarlık yapma derdindeler diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt