Lammens'in yediği gollerinin de olduğu videoyu izledim. Oyuncunun net bir potansiyeli ve yeteneği var bu belli oluyor. Zaten kaleci için genç olan 23 yaşında ve 65 civarı maçı var. Özellikle kornerlerde falan tecrübesiz davranabiliyor ve hatalar yapabiliyor. Bazı yediği gollerde topa müdahalesine rağmen iyi çelemediği için yemiş mesela. Bunlar hep tecrübe ile kapanacak şeyler. Yaşı daha genç olmasına rağmen bana Tzolakis(22 yaş) daha hazır bir kaleci olarak geldi mesela sonra baktım Tzolakis'in 90'a yakın maçı var yani neredeyse 1 sezon fazla oynamış bu da esktra tecrübe ve daha hazır olmasını getirmiş. Lammens'in takımı sanırım çok pozisyon veren bir takım az pozisyon veren takımlarda oyun konsantrasyonu nasıl mesela? Tercih şansım varsa Tzolakis bende daha önde. Lammens'e yatırımı yaparım o potansiyeli var ama eksiklerinin bilincinde olmak lazım. Tzolakis daha risksiz ve hemen fark yaratacak bir tercih.

Son düzenleme:
Uniye mi gönderiyorsunuz çocuğu? Istediği ülkeye gider

Sattığımız piyasaya göre farklı fiyat belirleme hakkımız var. Yani söz verirken sadece Avrupa dememişsek bile akıl-mantık Arabistan'a aynı fiyata satmayacağımızı çıkarımına götürür. Barış Avrupa'dan teklif gelse 10m isteyebilecek mi EPL takımından? Eh nasıl onun iki taraftan maaş beklentisi farklı olacaksa bizim de bonservis beklentimiz farklı.

Barış yerine
Malick Fofana
Antonio Nusa

gibi bir oyuncu alınması lazım umarım saçma paralar harcanmaz

Lammens'in yediği gollerinin de olduğu videoyu izledim. Oyuncunun net bir potansiyeli ve yeteneği var bu belli oluyor. Zaten kaleci için genç olan 23 yaşında ve 65 civarı maçı var. Özellikle kornerlerde falan tecrübesiz davranabiliyor ve hatalar yapabiliyor. Bazı yediği gollerde topa müdahalesine rağmen iyi çelemediği için yemiş mesela. Bunlar hep tecrübe ile kapanacak şeyler. Yaşı daha genç olmasına rağmen bana Tzolakis(22 yaş) daha hazır bir kaleci olarak geldi mesela sonra baktım Tzolakis'in 90'a yakın maçı var yani neredeyse 1 sezonfazla oynamış bu da esktra tecrübe ve daha hazır olmasını getirmiş. Lammens'in takımı sanırım çok pozisyon veren bir takım az pozisyon veren takımlarda oyun konsantrasyonu nasıl mesela? Tercihim şansımız varsa Tzolakis bende daha önde. Lammens'e yatırımı yaparım o potansiyeli var ama eksiklerinin bilincinde olmak lazım. Tzolakis daha risksiz ve hemen fark yaratacak bir tercih.

Tzolakis, olympiaskoa birakip buryaa gelmez ve baskanlari asla satmaz

Size güzel bir hissiyat paylaşıp sanıyorum Kutucu’yu zararsız bir şekilde okutup yerine Gündoğana çökeceğiz.

Kutucu teklif aldı gidebilir haberleri çok dönüyor. Bildiğim kadarıyla buna gelirken CL kadrosunda olma sözü verilmişti. Kontejyan dolduğu için İlkay’ı o yüzden almıyorlardı diye biliyorum. Şimdi Avrupa’da Kutucu’dan boşalan kontejyanı İlkay için kullanacağız.

Size güzel bir hissiyat paylaşıp sanıyorum Kutucu’yu zararsız bir şekilde okutup yerine Gündoğana çökeceğiz.

Kutucu teklif aldı gidebilir haberleri çok dönüyor. Bildiğim kadarıyla buna gelirken CL kadrosunda olma sözü verilmişti. Kontejyan dolduğu için İlkay’ı o yüzden almıyorlardı diye biliyorum. Şimdi Avrupa’da Kutucu’dan boşalan kontejyanı İlkay için kullanacağız.
Kutucu'dan kontenjan boşalmıyor bu arada zaten hali hazırda Günay,Kaan,Berkan var

Antwerpin youtube sayfasında maç özetleri var
Son 4-5 maçın özetini seyrettim
Erayla İsmail çipe karışımı bişey gibi göründü gözüme
Örneğin şu maç

12 dakikalik orcun rtaşin attigi videoyu izledim. Birebirlerde fena durmuyor gibi en iyi ozelligi bu gibi geldi bana. Onun disinda kornerlerde ve yan toplarda beğenmedim çıkmamış yada hatalı çikış yapmış genelde videoda. Birde uzun vurduklarinda çikip vurmak süpürmek yerine libero gibi. Bekliyor kurtarıyorsa oyle kurtariyor. Çıkıp süpurmesine biz musleradan bayagı aliskiniz bu bir hayli tuhaf gelir gibi. Videoda 3 yada 4 penalti olmus ama ona rağmen penaltilarda fena bulmadım.

Ne yazık ki Osimhen işi domino etkisi yarattı. Bunu ön görmek gerekiyordu. Ona 20-25 verirken yanındaki adamı 1’e oynatamazsın. Davinson, Barış, Yunus, Lemina.. Bu işin sonunda hepsine maaş iyileşmesi yapılacak ve senin artık maaş baremin burada olacak. Bunun önünü almak da kolay değil, Lemina yerine adam alınca Lemina maaşı isteyecek çünkü, ayrıca maaş yükü nedeniyle elden de çıkaramayacaksın.

Umarım yönetim direnir ama her isteyene iyileştirme yapılacak gibi duruyor. Ben bu işin transfer olmamasından daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum.

Lammens'in yediği gollerinin de olduğu videoyu izledim. Oyuncunun net bir potansiyeli ve yeteneği var bu belli oluyor. Zaten kaleci için genç olan 23 yaşında ve 65 civarı maçı var. Özellikle kornerlerde falan tecrübesiz davranabiliyor ve hatalar yapabiliyor. Bazı yediği gollerde topa müdahalesine rağmen iyi çelemediği için yemiş mesela. Bunlar hep tecrübe ile kapanacak şeyler. Yaşı daha genç olmasına rağmen bana Tzolakis(22 yaş) daha hazır bir kaleci olarak geldi mesela sonra baktım Tzolakis'in 90'a yakın maçı var yani neredeyse 1 sezon fazla oynamış bu da esktra tecrübe ve daha hazır olmasını getirmiş. Lammens'in takımı sanırım çok pozisyon veren bir takım az pozisyon veren takımlarda oyun konsantrasyonu nasıl mesela? Tercih şansım varsa Tzolakis bende daha önde. Lammens'e yatırımı yaparım o potansiyeli var ama eksiklerinin bilincinde olmak lazım. Tzolakis daha risksiz ve hemen fark yaratacak bir tercih.
Benzer duşunuyorum bir potansiyeli var özellikle birebirlerde vs ama bazı noktalarda uzun toplarda bekleyişi , yan toplarda hataya meyilli oluşunun hayli olmasından ham bir kaleci sanki.

1 seneden fazla barınamaz arabistanda başka bir kulüp yada hülleciler çıkacaktr yani istersen 50 sene yazdır pek farketmeyecek. En geç 2027 ocak gibi bir avrupa kulübüne gider ve orada bizim kumar biter zaten.
Belli olmaz. Bu Arap takımı diğerleri gibi zengin değil.
Bedelsiz bırakmayabilir.

Geri
Üst Alt