- 22 Kasım 2008
- 9.936
- 5.288
- 2.293
Aha işte vereceğin sözlere de böyle dikkat edeceksin. (Doğruysa)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lethal Midfielder
Uniye mi gönderiyorsunuz çocuğu? Istediği ülkeye gider
Ilginç bir profili var
Lammens'in yediği gollerinin de olduğu videoyu izledim. Oyuncunun net bir potansiyeli ve yeteneği var bu belli oluyor. Zaten kaleci için genç olan 23 yaşında ve 65 civarı maçı var. Özellikle kornerlerde falan tecrübesiz davranabiliyor ve hatalar yapabiliyor. Bazı yediği gollerde topa müdahalesine rağmen iyi çelemediği için yemiş mesela. Bunlar hep tecrübe ile kapanacak şeyler. Yaşı daha genç olmasına rağmen bana Tzolakis(22 yaş) daha hazır bir kaleci olarak geldi mesela sonra baktım Tzolakis'in 90'a yakın maçı var yani neredeyse 1 sezonfazla oynamış bu da esktra tecrübe ve daha hazır olmasını getirmiş. Lammens'in takımı sanırım çok pozisyon veren bir takım az pozisyon veren takımlarda oyun konsantrasyonu nasıl mesela? Tercihim şansımız varsa Tzolakis bende daha önde. Lammens'e yatırımı yaparım o potansiyeli var ama eksiklerinin bilincinde olmak lazım. Tzolakis daha risksiz ve hemen fark yaratacak bir tercih.
Kutucu'dan kontenjan boşalmıyor bu arada zaten hali hazırda Günay,Kaan,Berkan varSize güzel bir hissiyat paylaşıp sanıyorum Kutucu’yu zararsız bir şekilde okutup yerine Gündoğana çökeceğiz.
Kutucu teklif aldı gidebilir haberleri çok dönüyor. Bildiğim kadarıyla buna gelirken CL kadrosunda olma sözü verilmişti. Kontejyan dolduğu için İlkay’ı o yüzden almıyorlardı diye biliyorum. Şimdi Avrupa’da Kutucu’dan boşalan kontejyanı İlkay için kullanacağız.
Okan hocam dar seviyorZaniolo da gidiyor ohooo
Günay
Sallai
Jelert
Davinson
Apo
Kaan
Ünyay
Jakobs
Eren
Torreira
Lemina
Sara
Berkan
Sane
Yunus
Kutucu
Yusuf
Osi
Icardi
Bu nasi kadro Allah askina
Burada isimi bizle geçen diger kaleciler ilede karşilastirması yapılmış.
Benzer duşunuyorum bir potansiyeli var özellikle birebirlerde vs ama bazı noktalarda uzun toplarda bekleyişi , yan toplarda hataya meyilli oluşunun hayli olmasından ham bir kaleci sanki.Lammens'in yediği gollerinin de olduğu videoyu izledim. Oyuncunun net bir potansiyeli ve yeteneği var bu belli oluyor. Zaten kaleci için genç olan 23 yaşında ve 65 civarı maçı var. Özellikle kornerlerde falan tecrübesiz davranabiliyor ve hatalar yapabiliyor. Bazı yediği gollerde topa müdahalesine rağmen iyi çelemediği için yemiş mesela. Bunlar hep tecrübe ile kapanacak şeyler. Yaşı daha genç olmasına rağmen bana Tzolakis(22 yaş) daha hazır bir kaleci olarak geldi mesela sonra baktım Tzolakis'in 90'a yakın maçı var yani neredeyse 1 sezon fazla oynamış bu da esktra tecrübe ve daha hazır olmasını getirmiş. Lammens'in takımı sanırım çok pozisyon veren bir takım az pozisyon veren takımlarda oyun konsantrasyonu nasıl mesela? Tercih şansım varsa Tzolakis bende daha önde. Lammens'e yatırımı yaparım o potansiyeli var ama eksiklerinin bilincinde olmak lazım. Tzolakis daha risksiz ve hemen fark yaratacak bir tercih.
Belli olmaz. Bu Arap takımı diğerleri gibi zengin değil.1 seneden fazla barınamaz arabistanda başka bir kulüp yada hülleciler çıkacaktr yani istersen 50 sene yazdır pek farketmeyecek. En geç 2027 ocak gibi bir avrupa kulübüne gider ve orada bizim kumar biter zaten.