Gardi'yi devreye sokmadığımız her girişim bitarafımızda patlıyor. Ulan resmen sınama gibi ibo ile kavukcu. Dursun da izliyor oradan.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Suan Gardi yurutuyor Ingiltere'deki gorusmeleri?

Hatip yok zaten devrede.

Şuan 15 dakika da futbolcuyu izleyip gömen bir taraftar profili var turkiye'de en ufak hatasında baslar psikolojik baskı. Bu baskıyı kaldıracak kaleci lazım bize.
abi bu argumana karşı bir şey söylemiyorum ki ben.

o psikolojiyi kaldırıp kaldıramayacağını bilemeyiz diyorum sadece. 5 milyon euro'ya gittiği için mi, ya da livakovic gibi hırvat olduğu için mi bu baskıyı kaldıramaz diyorsun? herifin mentalini yorumlarken bu iki done ile mukayese etmek alakasız geldi bana.

gs'ın illa gidip 20-30'luk kaleci mi alması gerekiyor? gayet uygun koşullarda kaleciler bulabilirdik bence. senin dediğin mental güçlülüğü de olan.

Kaleci alacaz ,stoper alacaz ,bek alacaz ,yusuf ve jelert yerine 2 genç alacaz ve kalan süre 10 gün
Hoca farkında degil muhtemelen

Ekşi sözlükte zeka seviyesi cidden çok düşük lan. Bariz şekilde troll ya da ironi olduğu belli olan başlıklar onlarca sayfa oluyor. Herifin biri "Dyson süpürge almadığım için nişanlımla ayrıldık" minvalinde troll bir başlık açtı, herifler ciddiye alıp 91 sayfa entry girdi adamın başlığına.

kotarski 5 m euro'ya gitti.
victor john 8 m euro'ya epl'ye anlaştı, hava alanından döndü.

iki kaleci de bence bizde oynayabilecek kapasitede (profilde) kalecilerdi. maaşları da az olurdu. tutmazlarsa satılabilir kalecilerdi ayrıca. gayet denenebilirlerdi.

böylesi daha mı iyi oldu? 10 gün sonra göreceğiz.

pazar günü kayseri deplasmanında 20. dakikada günay arkaya atılan topa 1 adım geç çıktı ve kayseri forvetini düşürdü kırmızı gördü. yerine oynayacak kaleci yok bildiğin. 0 dk süper lig tecrübesi olan altyapıdan genç çocuk var. olası bir puan kaybının hesabını kim verecek bu durumda?

bariz rezil yönetildi bu kaleci transferi süreci.

abi bu argumana karşı bir şey söylemiyorum ki ben.

o psikolojiyi kaldırıp kaldıramayacağını bilemeyiz diyorum sadece. 5 milyon euro'ya gittiği için mi, ya da livakovic gibi hırvat olduğu için mi bu baskıyı kaldıramaz diyorsun? herifin mentalini yorumlarken bu iki done ile mukayese etmek alakasız geldi bana.

gs'ın illa gidip 20-30'luk kaleci mi alması gerekiyor? gayet uygun koşullarda kaleciler bulabilirdik bence. senin dediğin mental güçlülüğü de olan.
Geldigi dakika livakovic'in yedeği diye linç yiyerek gelecekti zaten. Üzerine muslera sonrası kaleci olmak da sıkıntılı bir durum 15 sene kalede güven veren biri vardı o ayarda kaleci ister taraftar. Bu kadar eksi durumda illa ki hata yapardı sonrası linç olurdu ocak ayında kaleci aramaya baslardik. Bende yüksek maaş yaşı geçmiş kaleci işine soğuğum gelecekse de potansiyelli biri gelsin ama durum da bu.

Singo 30 du nenara 40lara gelindi. Zaten multi menajer olaylari var, uzak duralim.

Akanji+lemmansla avrupa listesini bitirip firsat/genc profil islerine bakariz gibi durmakta.

Zanioloda giderse arkasindan transfer aciklariz gibi

Geldigi dakika livakovic'in yedeği diye linç yiyerek gelecekti zaten. Üzerine muslera sonrası kaleci olmak da sıkıntılı bir durum 15 sene kalede güven veren biri vardı o ayarda kaleci ister taraftar. Bu kadar eksi durumda illa ki hata yapardı sonrası linç olurdu ocak ayında kaleci aramaya baslardik. Bende yüksek maaş yaşı geçmiş kaleci işine soğuğum gelecekse de potansiyelli biri gelsin ama durum da bu.
bunlar sağlıklı argumanlar değil. kaleci seçerken bu argumanları temel alırsak 100de 100 hata yaparız. yapıyoruz da zaten görüldüğü üzere. 10 gün daha güvenilir kaleci arayalım o zaman. hem milli takımının as kalecisi olsun, hem muslera'yı aratmasın.

son günlere doğru boeyi makul fiyata kiralayabilir miyiz acaba ya

bayernin kaç sağ beki var
Olsa bile beklentim cok dusuk Boey acisindan. Performansi tatmin etmeyebilir diye bakiyorum.

Umarim yanilirim olursa. Boyle durumlarda kapak montajlarina raziyim fazlasiyla

Geri
Üst Alt