- 17 Ağustos 2009
- 41.743
- 30.129
- 3.448
Ondan da kiralama bedeliyle geri alınıyor o para herhalde. Zaniolo da bu şekilde giderse biraz nefes alacak sanırım maaş bütçesi.muhtemelen frankowski
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan da kiralama bedeliyle geri alınıyor o para herhalde. Zaniolo da bu şekilde giderse biraz nefes alacak sanırım maaş bütçesi.muhtemelen frankowski
hainfield53ün parasıyla mı alacağız bunları
Günümüz kuşağı XYZ senin benim gibi düşünmüyor.Ben vazgeçilmezim modunda olduğu için .Ama bu eğitim seviyesinde olan topçu için sen benim dediğimin dışında dusunezsinki.Herkes birşeyler söylüyor ama kendi işyerinde aynı durumu yaşasa inan farklı düşünmez.Abi had bilme diye bir şey varsa o insanda hoplamaz. Bariş mesela oraya gittiğinde oranin yildizi olacak ama buranin değil. City nin yildizi peptir mesela ondan daha fazla maas vermiyorlar kimseye. Realin mbappe bu daha dogru örnek olur orada brahim hoplayamaz. O mbappe oldugu icin o maasi aliyor. Sende brahim oldugun için, Burada da ayni.
Terbiyesizlikleri keyfimi kaçırdı reis
Derhal postalansın , Sane'nin yanına barışın bir tık üstü Anthony, Sancho tarzı birşey çekeriz,
Sen nasılsın
Aynısı Yunus’a da yaptılar menajerler, Yunus derhal olaya müdahil oldu ve sözleşme uzattı. Keremi fbye, Yunus’u da benficaya götüreceklermiş güya..Neom barış'ı falan bilmez. Bu malum takım menajer çetesi pazarladı bunu büyük ihtimalle, kerem'de de yaptılar aynısını. Yeni Gs'yi yıpratma taktiği bu
Bizim yönetim armut topladı tabi bunlar olurken. İşini biln yönetici 2 sene önce kerem,yunus ve barış'ı kenara çeker bu 2 gs düşmanı menajerle çalışamazsınız derdi.Aynısı Yunus’a da yaptılar menajerler, Yunus derhal olaya müdahil oldu ve sözleşme uzattı. Keremi fbye, Yunus’u da benficaya götüreceklermiş güya..
Öncelik değilKaleci
Sağ bek
Stoper
Ortasaha hemen bu gece
Barış çocukluğu Gs liBundan sonra Turk oyuncu alirken herhalde cocukluk fotograflarina falan bakip almamiz gerekecek.
Bir de Berke'yi almak uzereydik. Iyi kurtardik.
Gerci sozde has Galatasaray'li Hakan Calhanoglu'nu da gorduk.