Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
bjknin yaptığı olmayacak duaya amin demek yatırımdan çok

bjknin bu yatırımın karşılığını almasının tek yolu şampiyonluk

biz ve fb gibi maç günü, sponsor, mağazacılık dijital vb geliri de olmayan bir camianın ihtimali çok düşük bir şeye bel bağlaması çok anlamsız geliyor bana

bjknin 3 sene daha şampiyonluk görme ihtimali yok bana göre ki zaten bu da kurulan kadronun kontrat sürelerine denk
Şampiyonlukla para kazanmıyoruzki biz

Stat sponsor ve storedan geliyor daha yüksek olan pasta.

Tjkde iyi bir takım kurup oyun oynarsa stat sponsor ve store gelirni arttırabilir. Ortalama oyuncu alırlarsa taraftar ürün de almaz stada da gitmez.

Bir de malum Dikilitaş projesinden de bir gelir gelecek ama ben stratejiyi çok yanlış bulmuyorum. Oyuncu seçimleri de bence fena değil ancak iki iyi kanat oyuncusu ve bir iyi stoper almaları çok önemli.

Bu üç mevkiye çok gereksiz anlam yükleniyor. Stoper ve sağ bek alınmasa da devam edebiliriz. Hücuma bir isim alınması daha önemli özellikle Zaniolo giderse. Sallai ve Jelert gönderilmeden sağ bek alınmamalı. Arda Ünyay oynamasını istiyorsak stoper alınmamalı. Stoper alınırsa Arda gönderilmeli boşuna çürütmeye gerek yok. Kaleye de asla astronomik rakamlara biri alınmamalı.
Sana katılmıyorum ve seni kınıyorum

Lazyo iyi transferler yapiyor,hepsi tutmasa bile potansiyelli gencleri aliyor
Ellerinde 2 zenci ortasaha varken 2 tane daha transfer yapıyorlar üstelik Okay ve memeli abaza da var
Bizde toplam 3.5 ortasaha var

Çok güzel iş. İzleyici arttırmak, reklam çekmek için işte ligin değerini arttırmak için çalışan federasyon olunca fikirler ve uygulamalar oluyor.

Bidekilerin ilk lafı daş mı yiyelim o kadar insan ekmek yiyor.
Hop ödeme günü gelince o kadar para vermem bana ne bunu verceğim.

Bundesliga İngiltere de yaşayan bir youtubere 20 tane maçı YouTube kanalından yayınlama hakkı verdi. İngiltere dışında da izlenmeyecek o maçlar. Almanya da da izlenmeyecek

City forumlarina baktım birazda akanji ve ederson gitti gözüyle bakıyorlar

Ve fener de kovacice teklif götürmüş ama hem oyuncu hem city kabul etmemiş city 20 milyon istemis

Şampiyonlukla para kazanmıyoruzki biz

Stat sponsor ve storedan geliyor daha yüksek olan pasta.

Tjkde iyi bir takım kurup oyun oynarsa stat sponsor ve store gelirni arttırabilir. Ortalama oyuncu alırlarsa taraftar ürün de almaz stada da gitmez.

Bir de malum Dikilitaş projesinden de bir gelir gelecek ama ben stratejiyi çok yanlış bulmuyorum. Oyuncu seçimleri de bence fena değil ancak iki iyi kanat oyuncusu ve bir iyi stoper almaları çok önemli.
Beşiktaşın yaptığı müthiş yanlış iş.
Taraftar şampiyonluk bekliyor ve bu olmadığı her dakika daha da stres birikecek. Bunun olmayacağını hedeflerinin avrupa olduğunu taraftara hissettirip 40-50 milyonu 11 kişilik bir sağlam 21-25 yaş aralığında dinamik kadro kurup yoluna devam edecekti. Herifler parası olmayan ama pavyon pavyon gezip borçlanan dayı mantalitesinde geziniyor.
Direkt Fransa pazarına girip 2-3 milyonluk potansiyelleri bulup işleyip 1 sene sonra 5-10 katına satmanın planını yapmalılardı. Bunu yaparken de bizim terim dönemi avrupadaki galibiyetlerimiz tarzı bir planlama isteyeceklerdi.

Bu şekilde her 6 ayda bir teknik direktör her sene de başkan değişimi ve sürekli her dönem 50 milyonluk harcama yapıp durular. Bugün bb'den çıkmak için yapıyoruz dedikleri tüm hamleleri geri alıp yeni sıkı denetimlere girmek zorunda kalırlar. 2 senedir Göztepe ve Trabzon bu şekilde hareket ediyor.

Singo bizi istemiyormuş, biz onu hiç istemiyoruz öyleyse, burası singonun ahırı değil, herkes ayağını denk alacak 😠

Akira Kurosawa Samurai Movie GIF by Turner Classic Movies

Beşiktaşın yaptığı müthiş yanlış iş.
Taraftar şampiyonluk bekliyor ve bu olmadığı her dakika daha da stres birikecek. Bunun olmayacağını hedeflerinin avrupa olduğunu taraftara hissettirip 40-50 milyonu 11 kişilik bir sağlam 21-25 yaş aralığında dinamik kadro kurup yoluna devam edecekti. Herifler parası olmayan ama pavyon pavyon gezip borçlanan dayı mantalitesinde geziniyor.
Direkt Fransa pazarına girip 2-3 milyonluk potansiyelleri bulup işleyip 1 sene sonra 5-10 katına satmanın planını yapmalılardı. Bunu yaparken de bizim terim dönemi avrupadaki galibiyetlerimiz tarzı bir planlama isteyeceklerdi.

Bu şekilde her 6 ayda bir teknik direktör her sene de başkan değişimi ve sürekli her dönem 50 milyonluk harcama yapıp durular. Bugün bb'den çıkmak için yapıyoruz dedikleri tüm hamleleri geri alıp yeni sıkı denetimlere girmek zorunda kalırlar. 2 senedir Göztepe ve Trabzon bu şekilde hareket ediyor.
Dediğin şekilde başarıya ulaşmak 5-10 sene sürer.

O tip bir kadroya da 3-4 tane baba her türlü gerekir.

Dediğin strateji dünyada en çok patlayan strateji, 2-3 iyi örnek üzerinden gündem oluyor o kadar.

Herkes kolay sanıyor Bodo, Salzburg vs olmayı, dünyanın en zor işi o.

Geri
Üst Alt