- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.714
- 6.478
Bizim başkan 50 milyon Euro altında satmam diyormuşBarış konusunda gelişme var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim başkan 50 milyon Euro altında satmam diyormuşBarış konusunda gelişme var mı?
Üstad adam troll zaten ya ciddiye alan yokturAdam GSliler kudurtmak için bunları söylüyor sen de taşıyorsun.
Ruh hastası mısın olm sen
görseli bu hafta ki maça göre yapmışlar herhalde, lemina’nın sakatlığı var diyorlarLemina da mı gitti? Bugün sadece GS diye açıklama yapmadı mı bu adam?
Ne ara ayrildilar?
3 ay falan oluyor belki daha fazla
Yav daha bu öğlen konuldu bu olay. Hatta bu öğlen 5ci kez oluyor bu olayin konusulmasiHaberim yok, ne oldu da ayrildilar
Kusura bakma renkdaş o menajer futbolcuyu resmî olarak temsil ediyor, menajerin işi şudur; s profesyonel şekilde haklarını korumak ve senin adına sözleşmeler yapmak ve en önemlisi profesyonel ortamda seni TEMSİL ETMEK için beni yetkilendir, çünkü sen haklarını tam bilmiyorsun ve profesyonel dünyayı bilmiyorsun, bilsen de seni korumak ve okları kendi üzerime çekerek seni korumak için varım demektir. Yani menajer bozmaz korur ve hakkı ile temsil eder. Dolayısıyla menajerin senin adına yaptığı her iş sen yapmış gibi kabul edilir. Yani bunların hepsi barışı bağlıyor. Haa siyah font ve antrenmana çıkmamak ise direk barıştan sadır oldu. Mesela mahkemeye git avukatınla, mahkeme sana değil avukatına söz verir; boşuna avukat tutmadın, işi o bilir ben değil dedin, yanlış birşey ağzından çıkarsa seni bağlar, o yüzden sen sus temsilcin konuşsun der. İşte bunun gibiEe ben çok mu farklı şeyler yazıyorum sabahtan beri menajer vurgusu yaparak ya
fenerbahçeli olsa da rahatlasa tek derdi o fbli olamamakAdam GSliler kudurtmak için bunları söylüyor sen de taşıyorsun.
Ruh hastası mısın olm sen
Daha kerem gitmedi gidemedi oraya ama eger öyle birsey gerceklesirse yabanci kuralini seneye düsürürler.Ahmet Konanç: "Kerem Aktürkoğlu gibi çocukluktan Fenerbahçeli olan Barış Alper’in, Ocak ayında Arabistan üzerinden Fenerbahçe’ye gelme ihtimali var."
bAŞKanBizim başkan 50 milyon Euro altında satmam diyormuş
Hatırladığım kadarıyla;Neden acaba merak ettim
Biliyorum da elde kaleci kalmadı veda da etmiş ne diyelim başka.Sen geri bari dediğin adamın dünyanın en iyi kalecisi olması dışında sorun yok hocam![]()
Yapma ya, hangi ara? Parasal mevzular değildir inşallah. Gerçi bugün posta koyuyorsa barışa sosyal medyada. Teşekkür renkdaşSakat sakat
Doğru söylüyorlar.12m maaş teklifi alan adama net olarak saygı duyuyorum ki kısa bir araştırmayla bile görülür barış hakkında hep olumlu yazdım şuana kadar , çok beğenirim.Cogu maçta skor yaptığında maç anında "sadece rakip kalelere girmedi" diye bir sürü mesajım var ama yani her şeyin de bir adabı var.Bu yaptıkları iş değil ciddenSportcell YouTube'da şuan canlı yayında Barış'i gömüyorlar.
Profesyonellikten uzak bir oyuncu diyorlar kısaca.
Nerde demiş, gerçi bu demeden ben tahmin ettiydim ama, yine de teyit edilmiş oldu doğruysa yazılan.Ahmet Konanç: "Kerem Aktürkoğlu gibi çocukluktan Fenerbahçeli olan Barış Alper’in, Ocak ayında Arabistan üzerinden Fenerbahçe’ye gelme ihtimali var."