Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .

şu takım clde 30. fln olur

yazıklar olsun ya göstere göstere felakete sürükleniyoruz bir tane vizyonu gsye yetmeyen teknik eleman yüzünden!!!!

Galatasaray taraftarından cacık olmaz!!!

iyice biacı salaklarla doluştu ortalık!

ulan ortalık yangın yeri olmalı yangın!!!!

aynı geçen sene

burada haykırdım ya geçen senede
ta ki bjkden 5 yiyince akıllandı angutlar!!!!

ben bıktım artık

bu hayatda niye bu kadar başarısız insan var aslında şu olaya bakarak anlayabiliyorum

şu tabloyu görüpde reaksiyon vermekden acizler! gerçekden çıldırmalık bir olay!!!!

göstere göstere geliyor son 9 günde bir mucize olmazsa!

Ee ben çok mu farklı şeyler yazıyorum sabahtan beri menajer vurgusu yaparak ya
Kusura bakma renkdaş o menajer futbolcuyu resmî olarak temsil ediyor, menajerin işi şudur; s profesyonel şekilde haklarını korumak ve senin adına sözleşmeler yapmak ve en önemlisi profesyonel ortamda seni TEMSİL ETMEK için beni yetkilendir, çünkü sen haklarını tam bilmiyorsun ve profesyonel dünyayı bilmiyorsun, bilsen de seni korumak ve okları kendi üzerime çekerek seni korumak için varım demektir. Yani menajer bozmaz korur ve hakkı ile temsil eder. Dolayısıyla menajerin senin adına yaptığı her iş sen yapmış gibi kabul edilir. Yani bunların hepsi barışı bağlıyor. Haa siyah font ve antrenmana çıkmamak ise direk barıştan sadır oldu. Mesela mahkemeye git avukatınla, mahkeme sana değil avukatına söz verir; boşuna avukat tutmadın, işi o bilir ben değil dedin, yanlış birşey ağzından çıkarsa seni bağlar, o yüzden sen sus temsilcin konuşsun der. İşte bunun gibi

West Ham geçtiğimiz sezon 25+5 milyon Euro teklif etmiş deniliyor ama gerçekte Barış'a bir resmi teklif yok. (SportCell)

Neden acaba merak ettim
Hatırladığım kadarıyla;

Bunlar yayın yaparken soru geliyor, GD Acun ile reelde görüşür müsün diye. Haluk okuyor soruyu sırıtarak. Gökhan'ın hayır, asla diyeceğini düşünürken niye görüşmeyeyim abi tabi görüşürüm demesiyle şaşırıyor ve yüzü düşüyor.
Hiç beklemezdim falan derken GD de sen de fbliler ile yayın yapıyorsun (M. Aşık) ile atıştınız o kadar diye birden lafı koyunca HY tamamen nakavt oluyor.

O günden beri ayrılar.

Hatipoğlu da dedikodular bitsin diye, West Ham bize resmi teklif yapsın biz zaten hemen reddederiz ve konu kapanır dedi. (SportCell)

Sportcell YouTube'da şuan canlı yayında Barış'i gömüyorlar.

Profesyonellikten uzak bir oyuncu diyorlar kısaca.
Doğru söylüyorlar.12m maaş teklifi alan adama net olarak saygı duyuyorum ki kısa bir araştırmayla bile görülür barış hakkında hep olumlu yazdım şuana kadar , çok beğenirim.Cogu maçta skor yaptığında maç anında "sadece rakip kalelere girmedi" diye bir sürü mesajım var ama yani her şeyin de bir adabı var.Bu yaptıkları iş değil cidden

Geri
Üst Alt