- 22 Ağustos 2010
- 29.346
- 31.052
- 2.638
öneri lütfen?barış yerine genç koymak lazım ve az maaşlı koymak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öneri lütfen?barış yerine genç koymak lazım ve az maaşlı koymak lazım
öneri lütfen?
Güzel sözAtatürkün bi sözü vardır çok sevdiğim
Ne kadar da müthiş bir şey Türküm demek
Guzel özet
naber kemalimOnur Like atınca 3 kişi birden Like atmış gibi oluyor komik olmasa da komikmiş algisi yaratılıyor böylece
Yani uzunluğuna ve kalınlığına bağlı bir jop kalitesinde ise şahsen silah olarak kullanmakta ben bir engel görmüyorumAbi takım arkadaşının kafasina da penisinle vurmazsin ya, lise öğrencisi misin
Guzel özet
Hayırdır inşallah. Bizde iç güveysinden hallice vallaHiç iyi değilim Erayim
Senden naber
İşte barış bunu anlamadı ve bu biraz da bizden kaynaklandı. Her “Avrupa” diyene kolaylık yaptık çocuklar gidip kariyer yapsın diye, ki son örnek Kerem, barış da bunu kullanırım deyip yanlış yola saptı. Kerem olayının nasıl ahlaksızca bir durum olduğu ortaya çıktı fb ile flörtünde.Nasıl napoli kanlı bıçaklı olduğu idmana dahi çıkmayan adamı ederinden bir kuruş aşağıya satmadıysa bizde barışı net 50 milyon Euro’nun bir kuruş altına satmamalıyız. Ayrıca Keçiören mevzusunu barış ile menajeri çözsün bizi ilgilendirmiyor .Neom proje şehrin proje takımı sınırsız transfer kaynağı var onlar bile bizi yolunacak kaz görüyor, inanılmaz
kavuk da, dursun da, hoca da; "panik yapmayın, bize güvenin" dedi. hatta bushi falan da yazmıştı hatırlarsan. 2 eyül'e kadar ok dedik biz de. sane ve osimhen işinin hatrına.Dönem bitti hala transfer yapacak bizimkiler
Te allam
Amacımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmektirOB ligde başarılı diyip avrupa'da da başarılı diyen görmedim şu ana kadar pek. avrupa'da bir iki iyi maç oynandı sadece (tott-bayern maçları gibi) ancak totalde oynattığı oyunun avrupa'da geçerli olmadığı bir gerçek.
ancak avrupa'daki başarısızlığı merkeze koyup, ligdeki yaptıklarını küçümseyenleri çok gördüm. bu biraz rahatsız ediyor beni açıkçası.
nereden copy-paste yaptın len yazı karakterini de almışsın. :dAmacımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmektir
oldugu icin olabilirmi rts?
ligdeki basariyi kucumsemek degilde insanlar artik avrupada basari bekliyor