Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.830
- 28.075
- 3.183
Serhana inanıyorum temiz yüzlü mülayim bir arkadaşa benziyor. O halde bize ederson singo akenji ilkay ve barışın yerine bakılan oyuncu hayırlı olsun demek düşer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhana inanıyorum temiz yüzlü mülayim bir arkadaşa benziyor. O halde bize ederson singo akenji ilkay ve barışın yerine bakılan oyuncu hayırlı olsun demek düşer
Ayrıca 24 yaşında fiziği iyi bir defans oyuncusunun düzenli olarak her sene yaklaşık 2 ay sakatlanması da can sıkıcı.Fransa ligi Singo gibi oyuncular ile dolu. Maalesef berbat yonetiliyoruz.
Bu sefer sana inanıyorum. Ben de olumsuzum.Rolleri değistik herhalde ahb. Bu seferde ben olumsuzum sen olumlu![]()
Rolleri değistik herhalde ahb. Bu seferde ben olumsuzum sen olumlu![]()
biz yazarken, bissouma'ya gerek yok dediler.1 aydır orta saha rotasyonuna adam lazım dedik dedik, Lemina daha 3. maça çıkamıyor. Hem de haftada bir oynarken henüz.
Sakatlamasi iyi oldu belki ortasaha alır bu adamlar1 aydır orta saha rotasyonuna adam lazım dedik dedik, Lemina daha 3. maça çıkamıyor. Hem de haftada bir oynarken henüz.
kompleks sahibi yerli topçu milletine güven olmaz bunlara her zaman en ağır şartlarla sözleşme imzalatacaksın hiç bir hak da vermeyeceksin taraftarlarda asla şımartmayacak.Barış Alper maalesef tutumuyla hayal kırılığı yaşatıyor. İnsan kabullenmek istemiyor ama şu an yaptığı şeyi Ali Koç futbolcumuz olsa o bile yapmazdı. Bu denli basiretsizlik, bu denli kötü süreç yönetimi ve bu denli anti-profesyonel davranış hiç hiç yakıştıramadım kendisine. Yani bu size isim vermeden bu yaşanılan süreci anlatsak ve hangi futbolcuda başımıza geldi diye sorsak eminim ki 50 kişiden en fazla 1-2 tanesi Barış derdi.
İşin en kötü tarafı da şu; çok değil iki sene sonra para için Fener'e de gider net şekilde, gitmez diyemiyorsun artık.
Valla Barış öyle bir davranıyor ki geriye tek bir seçenek düşündürttürüyor banaBarış Alper maalesef tutumuyla hayal kırılığı yaşatıyor. İnsan kabullenmek istemiyor ama şu an yaptığı şeyi Ali Koç futbolcumuz olsa o bile yapmazdı. Bu denli basiretsizlik, bu denli kötü süreç yönetimi ve bu denli anti-profesyonel davranış hiç hiç yakıştıramadım kendisine. Yani bu size isim vermeden bu yaşanılan süreci anlatsak ve hangi futbolcuda başımıza geldi diye sorsak eminim ki 50 kişiden en fazla 1-2 tanesi Barış derdi.
İşin en kötü tarafı da şu; çok değil iki sene sonra para için Fener'e de gider net şekilde, gitmez diyemiyorsun artık.
Singo ve Akanji aynı anda neden olmasın? İkisine de ihtiyaç var.Singo ve akanji ayni anda olmaz bence. O nedenle singo yerine genc defansif sag bek![]()
Alamayız diye dedim hocam..Singo ve Akanji aynı anda neden olmasın? İkisine de ihtiyaç var.