Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Sadece Galatasaray; solo il gala… transfere yönelelim ve yönetimin arkasında olalım… haydi işimize bakalım sevgili Galatasaraylılar… Sadece Galatasaray…

Rolleri değistik herhalde ahb. Bu seferde ben olumsuzum sen olumlu :asd:
Stay Calm Chill Out GIF by Stan.

Barış Alper maalesef tutumuyla hayal kırılığı yaşatıyor. İnsan kabullenmek istemiyor ama şu an yaptığı şeyi Ali Koç futbolcumuz olsa o bile yapmazdı. Bu denli basiretsizlik, bu denli kötü süreç yönetimi ve bu denli anti-profesyonel davranış hiç hiç yakıştıramadım kendisine. Yani bu size isim vermeden bu yaşanılan süreci anlatsak ve hangi futbolcuda başımıza geldi diye sorsak eminim ki 50 kişiden en fazla 1-2 tanesi Barış derdi.

İşin en kötü tarafı da şu; çok değil iki sene sonra para için Fener'e de gider net şekilde, gitmez diyemiyorsun artık.
kompleks sahibi yerli topçu milletine güven olmaz bunlara her zaman en ağır şartlarla sözleşme imzalatacaksın hiç bir hak da vermeyeceksin taraftarlarda asla şımartmayacak.

puhahaha haberi veriş şekline bak ulen nacik.

Singo ve akanji ayni anda olmaz bence. O nedenle singo yerine genc defansif sag bek 🙂🙂

Bu takımın olmazsa olmazı ilk 11 kalitesinde bir orta sahanın daha kadroya katılmasıdır. Bu önceliğim değildir diyen hoca da nazarımda yetersizdir, futbolu bilmiyordur.

Barış Alper maalesef tutumuyla hayal kırılığı yaşatıyor. İnsan kabullenmek istemiyor ama şu an yaptığı şeyi Ali Koç futbolcumuz olsa o bile yapmazdı. Bu denli basiretsizlik, bu denli kötü süreç yönetimi ve bu denli anti-profesyonel davranış hiç hiç yakıştıramadım kendisine. Yani bu size isim vermeden bu yaşanılan süreci anlatsak ve hangi futbolcuda başımıza geldi diye sorsak eminim ki 50 kişiden en fazla 1-2 tanesi Barış derdi.

İşin en kötü tarafı da şu; çok değil iki sene sonra para için Fener'e de gider net şekilde, gitmez diyemiyorsun artık.
Valla Barış öyle bir davranıyor ki geriye tek bir seçenek düşündürttürüyor bana

Bence gerçekten tescillileri tutuyormuş gibi

Bir anda böyle bir dönüşün en ufak mantıklı açıklaması olamaz çünkü

Geri
Üst Alt