Donna- City, Ederson- Gs olacak gibi gözüküyor. Sanırım haftaya Singo ve Ederson gelmesine yönelik çalışmalar. u23 orta sahada lazım. Haberler bu yönde olsa bile benim olacağına inancım az. Bu işin sonunda Cuesta kalırsa savunma için şaşırmam.

Tesekkurler copy-pastehan

Akanjide pep dunden sonra geri adim atmis olabilir saka maka.

Singo pahali olsada 24 yasinda cok daha iyi profil(maliyeti kenara koyarsak) teknigi taktigi hoca bilir. Bu kadar israr ediyorsa.

Kiralik+opsiyonlu Boey ile benzer maliyet cikmasi lazim Singo isinde acikcasi. Tam ne kadar yazilip ciziliyordu bilmiyorum ama

Donnaruma'ya 50 istiyomuş psg city akıllısı da bunun yarısını bizden çıkarma peşinde. 10m eurodan 1 kuruş fazla verilmemeli Edersondan zaten maaşı kol gibi en azından bonservisten kırpalım biraz

Donnaruma'ya 50 istiyomuş psg city akıllısı da bunun yarısını bizden çıkarma peşinde. 10m eurodan 1 kuruş fazla verilmemeli Edersondan zaten maaşı kol gibi en azından bonservisten kırpalım biraz
Ederson icin 12-13 bons + 6 maasin uzeri can sikar.

Lemmans here we go gelmemis olmasi hala enteresan baya. Tak diye bitmemesinin sebebi biz miyiz diye dusunmuyor degilim.

Tum bu tantanadan sonra veda ettigi kulupte yedek kulubesinde takilirsa donnaruma cok gulerim.

Madem city Donnarumma ile anlaşmışlar hemen edersondan çekildiğimizi city e bildirmemiz gerekiyor. Yoksa bunlar donnanın bonservisin yarısını bize kitleyecek

Tesekkurler copy-pastehan

Akanjide pep dunden sonra geri adim atmis olabilir saka maka.

Singo pahali olsada 24 yasinda cok daha iyi profil(maliyeti kenara koyarsak) teknigi taktigi hoca bilir. Bu kadar israr ediyorsa.

Kiralik+opsiyonlu Boey ile benzer maliyet cikmasi lazim Singo isinde acikcasi. Tam ne kadar yazilip ciziliyordu bilmiyorum ama
30 bonservis+ 4.5-5 maaş sanırım. Maliyet olarak hiç hoşumuza gitmeyecek bir şekilde olacağı kesin. Bizde ilk hedef Singo o olmazsa Akanji dendi hep. Son haberlere göre Singo- Ederson olacak gibi Donna- City haberleri de çoğaldı çünkü. Lakin hep şöyle bir ihtimalde var stoper- sağ bek alınamayıp Cuesta ile devam seçeneği zira kendisi ile ilgili hala KAP gelmedi.

30 bonservis+ 4.5-5 maaş sanırı. Maliyet olarak hiç hoşumuza gitmeyecek bir şekilde olacağı kesin. Bizde ilk hedef Singo o olmazsa Akanji dendi hep. Son haberlere göre Singo- Ederson olacak gibi Donna- City haberleri de çoğaldı çünkü. Lakin hep şöyle bir ihtimalde var stoper- sağ bek alınamayıp Cuesta ile devam seçeneği zira kendisi ile ilgili hala KAP gelmedi.
Yok Boey kiralik +opsiyona ne yaziliyordu , onu hatirlayamadim tam. İsteksiz zaten o ayrida...o yuzden benzer maliyette singoyu secerim gene su an

Bonservislere takilmiyorum bu saatten sonra, Maas daha onemli

Yok Boey kiralik +opsiyona ne yaziliyordu , onu hatirlayamadim tam. İsteksiz zaten o ayrida...o yuzden benzer maliyette singoyu secerim gene su an
Boey total 15nilyon bonservis sanırım+ hazırlık maçları maddesi iptal tarzı bir şeydi. Boey'in istediği maaşta 4 civarı.

ederson da profil ve maliyet olarak hiç içime inmiyor, singo da. umarım hislerimizde yanılırız ve ikisi de daha uygun maliyetlere takıma katılır ve iyi performans verir.

Ne oldu trafford sıçınca hemen donnarummayi alıyorlar. 10 gündür at pazarlığı yapmasaydınız dun rezil olmazdınız. Sanki paraya ihtiyaçları var.

Boey total 15nilyon bonservis sanırım+ hazırlık maçları maddesi iptal tarzı bir şeydi. Boey'in istediği maaşta 4 civarı.
20+5 4 m maasa singoyu
15+ivir zivir 4 m maas boeye anlik tercih edebilirim gibi.

Nedeni tamamen Boey'in bize sicak bakmamasi- giderken de pek Galatasaraylo degildi sanki, oyle aklimda kalmis.

Eğer 3 lu oynamayı dusunuuyorsa 2 defans lazım ama biz hem sağ bek hem defans oynayan tek oyuncu istiyoruz. Biri sakatlansa kim oynayacak. Saçma sapan is

Bu singo haberi benim sinirimi bozdu

Gardi o kadar uğraşmisken akanji ve bissoumayi bitirin de sonra ne bok yiyosaniz yiyin

Singo iyi oyuncu da akanji ve bissoumayi açıklayın da millet sevinsin az

Sinek gibi cikti singo ortaya

Bu transfer dönemi çok rahatsız edici

Çünkü gardi manchestera gidip akanji bitirmeye çalışıyor,kulübüyle anlasip

Kavukcu burda singo için ugrasiyo

Hiç bi muhabir de demiyo ki akanji stopere,singo sagbeke

Geri
Üst Alt