Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Birde yalan söylüyor ben barışın menajerini tanımıyorum diye!

gökmenle ibo seten bipde ortakdı!
Oyle bir sey olabilir mi ya, dun genc oyuncularin adini bile yazarak herife yurudu...

Seten'e uydugu surece belii cizgideki muhabir/yorumcu profilinden baya baya zuppe olmaya kosar adim gidiyor.

Okan hocanın Barış konusundaki açıklamaları şahane keza süreç yönetimi ve olayı takımdan uzak tutma hamleleri de çok doğruydu. Okan hocanın insan yönetimi kısmı çok üst düzey kesinlikle takdir edilmesi gereken bir özellik. Bu açıklamalardan sonra Barış hatasını anlayıp takıma tekrar dönmekte serbest ama tavrını sürdürürse de ayrılığının bizim istediğimiz şartlarda olması gerekecek gayet makul.

Haluk 343’e bagimli hale geldi

Spor gecesindeyken canı sıkılınca yayın yapıyordu

Git gide antipatik birine dönüsüyor acilen kendine ceki düzen vermeli

Baris meselesinde anlik yayin yapacak mecra bulamayinca biriktirdiklerini simdi söylemis ama üstünden 3 gün gecti
Yanindakilerle takila takila onlara benzedi...

Tam şu anda bir Zaniolo anketine ihtiyaç var gibi

HY'den sırf bu yüzden nefret ediyorum işte. Gevşek, sinsi. Karakteri noksan.

4. gün olmuş, ortalık bir nebze yatışmış, beyimiz adamı asmaya çıkmış, yorumda bulunuyor bir daha GS forması giymemeliymiş, GS ile işi bitmişmiş. Ya sizin işiniz kamuoyunu yönlendirmek mi, siz kimsiniz. Ver haberini geç kanat bakıyorsak.

Aynısını Kerem için de yaptı. Bu işin yönetimi var, teknik kadrosu var bunları hesap eden. Takımın hocası maç sonu sahip çıkın diyor, aynı anda HY çıkıp adamı yiyor. Daha 1 hafta olmadı bunun yayınına çıktı Okan Buruk.

Taaa 3 sene önce GD ile beraber Okan Buruk bizim programa katılmadı bilmem nereye çıktı diye salladıkları yayından kılım buna.

Öncedende vardi sinsiligi.
Vardi tabi ama kendi kanalinda (dusuk gelir varken diyelim) taraftar gibi bakiyordu diyip geciyorduk.

Toto havada kendini bir halt sanma gelmis. Tam kendine yakisan insanlarla beraber para pesinde su an

Zaniolo kaldığı sürece boşuna Bissouma hayali kurmayın. 2 yabancı hakkı var, kaleci ve stoper. Orta saha U23 olmak zorunda.

İlla Tottenham'dan birini alacaksa Zanioio'yu gönderip Kulusevski alalım

Hoca önemli oyuncuları satmayacagiz dedi

Yusuf jelert Sallai deh

Geri
Üst Alt