Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.124
- 6.106
- 1.048
o kadar oyuncuya gerek yok bence, burda fantezi yapıyor milletBissouma ile de lemina gayet yedek olabilir zaten yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadar oyuncuya gerek yok bence, burda fantezi yapıyor milletBissouma ile de lemina gayet yedek olabilir zaten yav.
Haluk Yürekli'yi severdim takip ederdim, ama bu süreçte bir tahminim var sanırım haberleri Gökmen Özdemir'den alıyor, o yüzden hiç ona sallamadı Barış sürecinde, Barış gidecek diye Gökmen Özdemir'in işine yarayacak açıklamayla başladı ama Okan hoca bu akşam herkesi taca çıkardı benim gördüğümHaluk'un bir halt bildiği yok, 15 gündür aynı şeyleri papağan gibi tekrar edip duruyor.
Bence acikcasi gelmemek icin istiyor bu kadar zaten. Seneye Pep asistani olma hedefi belli bayaAbi bu paranın yarısını bile Arabistan ve MLS’de zor kazanırsın. Avrupa’da Bayern hariç kimse vermez.
Bize de gelme bu paraya
10-12m vedalasalimTam şu anda bir Zaniolo anketine ihtiyaç var gibi
Bütçe, yabancı sınırı.benim anlamadığım da neden bir oyuncu alıyoruz
bize hem bek hem stoper lazım şampiyonlar ligi için
1 tane orta saha alacaz oda bissouma iste yav nasıl o kadar oyuncu anlamadım. Genç olarak mi diyorsun ? Bissouma yerine kontejan dan dolayio kadar oyuncuya gerek yok bence, burda fantezi yapıyor millet
evet bence Singo+Ederson Zaniolo giderse +Akanji alınmalı , orta sahaya genç alırım ama ön libero değil 8 b2b alırım1 tane orta saha alacaz oda bissouma iste yav nasıl o kadar oyuncu anlamadım. Genç olarak mi diyorsun ? Bissouma yerine kontejan dan dolayi
Hoca olayı yatıştırmanın, bu ise alevlendirip prim kasmanın derdinde. Bana kalsa forumda yasaklarım. İyi niyetli biri asla değil çünkü.Haluk Yürekli'yi severdim takip ederdim, ama bu süreçte bir tahminim var sanırım haberleri Gökmen Özdemir'den alıyor, o yüzden hiç ona sallamadı Barış sürecinde, Barış gidecek diye Gökmen Özdemir'in işine yarayacak açıklamayla başladı ama Okan hoca bu akşam herkesi taca çıkardı benim gördüğüm
CL de ilk 24 kalip play off oynarsak basarili derim performansimiza sezon başıyla ayni yerdeyim. 16 olur ise de extra olur.
bu haberi bugün gören oldu mu