Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Haluk'un bir halt bildiği yok, 15 gündür aynı şeyleri papağan gibi tekrar edip duruyor. Önemli bir bilgi veriyormuş gibi paylaşıp durmanın manası yok.

Haluk'un bir halt bildiği yok, 15 gündür aynı şeyleri papağan gibi tekrar edip duruyor.
Haluk Yürekli'yi severdim takip ederdim, ama bu süreçte bir tahminim var sanırım haberleri Gökmen Özdemir'den alıyor, o yüzden hiç ona sallamadı Barış sürecinde, Barış gidecek diye Gökmen Özdemir'in işine yarayacak açıklamayla başladı ama Okan hoca bu akşam herkesi taca çıkardı benim gördüğüm

Abi bu paranın yarısını bile Arabistan ve MLS’de zor kazanırsın. Avrupa’da Bayern hariç kimse vermez.

Bize de gelme bu paraya
Bence acikcasi gelmemek icin istiyor bu kadar zaten. Seneye Pep asistani olma hedefi belli baya

Yerli bi kanat lazım aslında genç bi oyuncu bulabilsek iyi olurdu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haluk Yürekli'yi severdim takip ederdim, ama bu süreçte bir tahminim var sanırım haberleri Gökmen Özdemir'den alıyor, o yüzden hiç ona sallamadı Barış sürecinde, Barış gidecek diye Gökmen Özdemir'in işine yarayacak açıklamayla başladı ama Okan hoca bu akşam herkesi taca çıkardı benim gördüğüm
Hoca olayı yatıştırmanın, bu ise alevlendirip prim kasmanın derdinde. Bana kalsa forumda yasaklarım. İyi niyetli biri asla değil çünkü.

Samsun 3 milyon ateslesin Kutucu icin

Bedavaya falan kiralanmamali

Yerli oyuncunun kadroda bulunmasinin zarari yok, kupada falan oynar en kötü

Geri
Üst Alt